Δ.Φ.Χ.: «Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια»

0

dimarxeio-2016Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνoς συνεχίζει τις δράσεις Πρόληψης και Προαγωγής της υγείας στην πόλη μας και σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΥ  διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα με θέμα :

«Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια»

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016,και ώρα 18.00,στο ΠΠΙΕΔ ,Δεκελείας 152 & Αττάλειας 1.Θα πραγματοποιηθεί ομιλία, από τον Καθηγητή κ. Α. Σκουτέλη, Διευθυντή της Ε΄ Παθολογικής κλινικής και Μονάδας λοιμώξεων, του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός», και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της Πανελλαδικής εκστρατείας για την Ορθή χρήση  των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων.

Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ Ατταλος: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη ο “περίεργος” που αναστάτωσε τη Βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.