Δημοσκόπηση εφ.”Αυγή”: “Καταλληλότερη κυβέρνηση η ΝΔ”

0

345213Μια δημοσκόπηση-κόλαφο για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημοσιεύει η εφημερίδα Αυγή. Στη δημοσκόπηση της Public Issue καταγράφεται έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών, καθώς η ΝΔ προηγείται ως καταλληλότερη κυβέρνηση με μεγάλη διαφορά.

Ποσοστό 85% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η χώρα βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση, το 90% δηλώνει δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της κυβέρνησης και το 80% από τη λειτουργία της αντιπολίτευσης.

Καταλληλότερο για πρωθυπουργό θεωρεί το 42% τον Κυριάκο Μητσοτάκη, 23% τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ κανέναν από τους δύο απαντά το 32%.

Διχασμένη εμφανίζεται η κοινή γνώμη στην ανάγκη για εκλογές, καθώς το 51% συμφωνεί με αυτή την προοπτική, ενώ το 46% διαφωνεί.

Για το προσφυγικό, το 73% δηλώνει ότι μάλλον οι πρόσφυγες δεν μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία, ενώ αντίθετη άποψη έχει το 20% των ερωτηθέντων.

Στο ερώτημα για το αν οι πρόσφυγες αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της Ελλάδας, θετικά απαντά το 48% και αρνητικά το 45%.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΈπιασαν τον διαρρήκτη που “χτυπούσε” σε Νέα Ερυθραία και Κηφισιά
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε Παναγίτσα & Δημαρχείο (Βίντεο-ρεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.