Χαλκηδόνιο Ωδείο: Μαθήματα Φωνητικής με την καθηγήτρια του X-Factor Βασιλική Ρόρρη!

0

xalkidonio-rorryΜαθήματα Φωνητικής με την καθηγήτρια φωνητικής του X-Factor Βασιλική Ρόρρη.

Από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2).

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλ.2102530080 και 2102856196.

Περιορισμένος Αριθμός Συμμετοχών.

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε χορό στη σχολή «Σόνια Μοριάνοβ» και στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στην ομάδα Κάλβου και «Επί Κολωνώ». Παράλληλα, σπούδασε Φωνητική Τέχνη και Ορθοφωνία στη σχολή «Φακανά» και στο Κέντρο Φωνητικής Αγωγής της Νάγιας Γεωργίου.
 Ξεκίνησε το τραγούδι σε ηλικία 15 ετών με ένα γκρουπ τότε τραγουδώντας Μαρκόπουλο, Λοίζο, Θεοδωράκη κ.τ.λ. Στην συνέχεια τραγούδησε επαγγελματικά σε ρεμπετάδικα, πιάνο μπαρ και μουσικές σκηνές. Παράλληλα σπούδαζε φωνητική και ορθοφωνία από όπου αποφοίτησε το 1996 και ξεκίνησε την διδαχτική της πορεία με ιδιαίτερα μαθήματα σε τραγουδιστές, ηθοποιούς, δημοσιογράφους, πολιτικούς κ.τ.λ.
Διδάσκει από το 2015 ορθοφωνία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα «επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης» στο πλαίσιο σεμιναρίων.
 Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια Φωνητικής Τέχνης και Ορθοφωνίας στο «Κέντρο Φωνητικής Αγωγής», τη μουσική σχολή «5/4», το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Studio Κινητήρας», «Μουσικό Εργαστηράκι» του Γιώργου Θεοφάνους, και είναι υπεύθυνη για τη μουσική διδασκαλία των ηθοποιών σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. 
Στον ΑΝΤ1 δίδαξε για μια δεκαετία στο τμήμα ορθοφωνίας της σχολής δημοσιογραφίας καθώς και φωνητική στο FAME STUDIO όπου και υπήρξε καλλιτεχνική διευθύντρια.
Συμμετείχε και στα 3 X FACTOR που παραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο σταθμό τα έτη 2008-2011 ως καθηγήτρια φωνητικής στις ομάδες των κριτών Κ. Γκαγκάκη και Ν. Μουρατίδη.
Στο φετινό X FACTOR από τον σταθμό του ΣΚΑΙ συμμετείχε από τις πρώτες κιόλας audition όπου μαζί με την παραγωγή επέλεξαν τα παιδιά για να παρουσιαστούν στους κριτές. Στην συνέχεια ήταν η δασκάλα φωνητικής με την ομάδα της Τάμτα.
Παράλληλα μέχρι και σήμερα χαρίζει την φωνή της ως εκφωνήτρια σε διαφημηστικά σποτ, ντοκιμαντέρ κ.α. καθώς και ως τραγουδίστρια σε cartoon της Disney.

xalkidonio-logo-site1ΩΔΕΙΑ: 1.Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλαδέλφεια τηλ. 2102530080

2.Σολωμού 56 Μεταμόρφωση τηλ.2102856196

Χαλκηδόνιο Ωδείο : Ό,τι καλύτερο στη Μουσική Εκπαίδευση!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας  www.halkidonio.gr  και τη σελίδα μας στο Facebook: Halkidonio Odeio. Ακολουθείστε μας και στο Twitter: twitter.com/halkidonio. Το κανάλι μας στο YouTube:

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Ξεκίνησαν τα μαθήματα ζωγραφικής
Επόμενο άρθροΗ Ένωση Κρητών Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας δημιουργεί χορευτικό τμήμα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.