Συμπλοκές αντιεξουσιαστών με οπαδούς του Σώρρα

0

23542Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ στην Ελευσίνα, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε μέλη του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα που μοίραζαν φυλλάδια στην πλατεία Ηρώων. Ακολούθησαν συμπλοκές, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν δύο άτομα.


Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προσήγαγαν τέσσερα άτομα, τα οποία βρέθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Στο Indymedia ανέβηκαν φωτογραφίες από το σημείο, ενώ χρήστης ανέφερε: “Συμπλοκές στην κεντρική πλατεία Ελευσίνας με τους φασίστες του Σώρρα. Υπάρχουν τρεις συλλήψεις συντρόφων, υπάρχει ανάγκη για κόσμο”.

Στη συνέχεια οι χρήστες αναφέρουν πως έγιναν 4 συλλήψεις και ακολούθησε συγκέντρωση στο ΑΤ Αιγάλεω.

Στο τέλος αναφέρει χρήστης δημοσιεύοντας φωτογραφία: “Οι εναπομείναντες όρθιοι φασίστες σε συνομιλία με τους μπάτσους που τους έσωσαν”.


“Έσπασαν” τα γραφεία στο Αγρίνιο

Επίθεση σημειώθηκε και κατά των γραφείων της Ελλήνων Συνέλευσις, στο Αγρίνιο.

Αναφέρει σχετική ανάρτηση στο Indymedia: “Κατα την διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας για τα 3 χρόνια από την δολοφονία του Π. Φύσσα, που αριθμούσε περίπου 200 άτομα, έγινε επίθεση στα γραφεία του Σώρρα, όπου και έγιναν λαμπόγυαλο. Να θυμίσουμε πως ο Σώρρας αποκάλεσε πρόσφατα τα ΑμεΑ (Άτομα με αναπηρία) “ζώα” και “υβρίδια” γι’ αυτό σύντροφοι έγραψαν στον τοίχο (Α)με(Α) (αναρχικοί με αναπηρία).


Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Indymedia,

Φωτογραφίες από Indymedia

ΜΕΣΩnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στο 49o Ράλι ΔΕΘ στη Χαλκιδική!
Επόμενο άρθρο“To drone έκανε τη διαφορά από το ‘αντι-Μνημόσυνο'” #Drone_alitheia
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.