Παίρνει Joleon Lescott και Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ!

0

aek-lesccot-xristodoylopoyloseΓια διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζεται η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων”

βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, καθώς και του Τζόλεον Λέσκοτ.

Όσον αφορά τον 29χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό γίνονται ήδη συζητήσεις, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα προκαλέσει καθόλου εντύπωση όμως αν μπει σύντομα στο αεροπλάνο για Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στην Ένωση.

Ο Λάζαρος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Βερόνα, αλλά δεν υπολογίζεται κι έτσι αναζητεί αλλού τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Τώρα για την περίπτωση του Τζόλεον Λέσκοτ φαίνεται πως ο Τιμούρ Κετσπάγια, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Γουλβς το 2000 είναι κοντά στην ΑΕΚ.

Στην καριέρα του έχει περάσει από Έβερτον, Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Μπρομ μετρώντας 286 εμφανίσεις στην Premier League, με 30 συμμετοχές και 2 γκολ πέρυσι με την Άστον Βίλα.

Προηγούμενο άρθροΞεκινούν οι Ακαδημίες του ΑΟΝΦ-Άτταλου
Επόμενο άρθροΣαρωτικές αλλαγές στους Δήμους – Νέος Δημοτικός Φόρος στα καταστήματα – Μονιμοποίηση συμβασιούχων…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.