Νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής στην Ρεάλ Μαδρίτης!

0

real-madridAίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Νίκο Βέργο. Το βράδυ της Δευτέρας (29/8) οι “μερένχες” συμφώνησαν για τον δανεισμό του 20χρονου επιθετικού, ο οποίος την Τρίτη (30/8) θα αναχωρήσει για τη Μαδρίτη, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κιλκισιώτης ποδοσφαιριστής θα παίξει στην δεύτερη ομάδα της “Βασίλισσας”, ενώ στο συμβόλαιο θα υπάρχει οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Έλτσε, στην δεύτερη κατηγορία, καταγράφοντας 13 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο 20χρονος έχει 8 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (έχει παίξει στο Ολντ Τράφορντ, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ενώ με την ακαδημία των Πειραιωτών κατέκτησε πρωταθλήματα (με Κ17, Κ20), έπαιξε στην Ευρώπη (NextGen Series, Champions League Νέων) και σημείωσε ουκ ολίγα γκολ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το 6-0 σε βάρος του Πλατανιά, τον Δεκέμβριο του 2012, οπότε ο ίδιος είχε σημειώσει 5 γκολ. Τότε ήταν 16 ετών και έπαιζε με την ομάδα Νέων, δηλαδή στην Κ20. Άξιο αναφοράς ότι στο παρελθόν είχε δοκιμαστεί στη Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2009.

ΠΗΓΗsport24.gr
Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Δ.Φ.Χ. για το “Χωριό παραγωγών”
Επόμενο άρθροΑπίστευτη διάσωση πάνω στις γραμμές του τρένου! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.