Yasmin Kaderi: Από την μπούργκα του Ιράν… στις πασαρέλες! (photos)

0

Yasmin-Kaderi-iran-Το Ιράν έχει εξαιρετικά όμορφες γυναίκες, και πιο γνωστή ήταν η αυτοκράτορα Σοράγια που μαζί με τον Σάχη της Περσίας είχαν αφήσει εποχή ως το πιο διάσημο βασιλικό ζεύγος της μακρινής Ανατολής. Η Περσία πριν την επανάσταση είχε να επιδείξει πανέμορφες καλλονές , μελαχρινές και μυστηριώδεις.

Δυστυχώς, από τότε που το Ιράν μετατράπηκε σε ισλαμιστική δημοκρατία, δεν είχαμε τη δυνατότητα να τις γνωρίσουμε καλύτερα τις γυναίκες της χώρα, που πρέπει να σημειώσουμε ότι παραμένει μια πολύ αναπτυγμένη κοινωνία και η 2η χώρα σε πλαστικές επεμβάσεις ομορφιάς μετά την Βραζιλία.

Αξίζει όμως να επισημάνουμε ότι υπάρχουν κάποιες κοπέλες από την Περσία που γλίστρησαν σαν χέλια από το θεοκρατικό καθεστώς και έκαναν εκπληκτική καριέρα με την εξωτική και ασύλληπτη ομορφιά τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι το μοντέλο Γιασμίν Καντερί (Yasmin Kaderi), αποκαλούμενη και ως «πριγκίπισσα της Ανατολής», η οποία φωτογραφήθηκε για το ουκρανικό Playboy, που κυκλοφόρησε το 2015, και προκάλεσε σχετικό χαμό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με μόλις 236 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν 46,1 χιλιάδες φίλοι της.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Yasmin Kaderi 1Yasmin Kaderi 2Yasmin Kaderi 3Yasmin Kaderi 4Yasmin Kaderi 5Yasmin Kaderi 6Yasmin Kaderi 7Yasmin Kaderi 8Yasmin Kaderi 9

ΠΗΓΗlifeviews.gr
Προηγούμενο άρθροΤρελή προσφορά! Εξωτικό νησί πωλείται με 49$!!!
Επόμενο άρθροΝέο μακελειό στη Γαλλία με δεκάδες θύματα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.