Sara Underwood: Η γυμνή Yoga & η οικολογική συνείδησή της! (photos)

0

Sara Underwood Nude YogaΗ Sara Jean Underwood είναι γνωστό και επιτυχημένο μοντέλο, ηθοποιός και τηλεπερσόνα,  στις ΗΠΑ.  Ξεκίνησε την καριέρα της ως κουνελάκι του Playboy και μάλιστα ήταν (δικαιολογημένα) Playmate του Ιουλίου 2006 και Playmate της χρονιάς το 2007, ενώ ψηφίστηκε από το περιοδικό «Esquire» ως η πιο «σέξι γυναίκα του κόσμου».

Η 31χρονη ξανθιά καλλονή είναι οπαδός της γιόγκα  και της φυσικής ζωής και στον ελεύθερό της χρόνο εξερευνεί δυσπρόσιτες περιοχές, φορώντας μόνο τα απαραίτητα ή ακόμη λιγότερο από αυτά.

Στη πρόσφατη φωτογράφιση της, επισκέφθηκε το εθνικό πάρκο Zion όπου εξωτερίκευσε την οικολογική της συνείδηση, πόζαρε δίπλα σε ελάφια, ρέμβασε γυμνή σε ένα φαράγγι και έκανε camping δίπλα στη λίμνη του πάρκου.

Sara Underwood & γυμνή Yoga

sara jean underwood

sara jean underwood yoga
sara jean yoga
sara jean underwood yoga sexy
 sara jean underwood yoga gif
 

Προηγούμενο άρθροΒρετανοι ζητούν τώρα νέο δημοψήφισμα…
Επόμενο άρθροΤη μονιμοποίηση των ΙΔΑΧ δημοσίων υπαλλήλων προωθεί η Κυβέρνηση!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.