Ο Ψινάκης (Δήμαρχος Μαραθώνα) εξασφάλισε 400εκ. για την πόλη του από Κίνα!

0

image

Πενθήμερη επίσκεψη στην Κίνα πραγματοποίησε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ο οποίος κατάφερε να κλείσει συμφωνίες ύψους 400.000.000 δολαρίων!

“Πάω στην Κίνα… και αν δεν επιστρέψω με επενδύσεις για το δήμο μου, να με ραπίσεις”, είχε πει λίγο πριν αναχωρήσει για την Κίνα ο Δήμαρχος Μαραθώνα σε μία συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλα.

Έτσι γλίτωσε το ράπισμα αφού υπέγραψε συμφωνίες με τον επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Δημάρχων κ. Dai Yudong -ο οποίος είναι και πρόεδρος της εταιρείας Dragon Tourist Holding Ltd.- για επένδυση 350.000.000 δολαρίων για την τουριστική ανάπτυξη της παραλιακής γραμμής του Μαραθώνα που εκτείνεται σε μία έκταση 15 χιλιομέτρων αλλά και στην χρηματοδότηση με 50.000.000 ευρώ της κατασκευής του ιστορικού μουσείου του Μαραθώνα.

Ο Ηλίας Ψινάκης έστειλε επιστολή ενημερώνοντας σχετικά τους υπουργούς κ.κ. Κοτζιά, Κουρουμπλή, Κοντονή, τον Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα και τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ ζητώντας παράλληλα μία συνάντηση ώστε να συζητήσει από κοντά για τις επενδύσεις αυτές και ευχαριστώντας τους για την βοήθεια και την υποστήριξή τους.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο-ντοκουμέντο με τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη
Επόμενο άρθρο“Εφυγε” ο the “Greatest”, Μοχάμεντ Αλί! (Αφιέρωμα-Βίντεο-Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.