Tριήμερο εκδηλώσεων στη Στρούγκα

0
4563Στις 28 του Μάρτη, συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από το «άνοιγμα» της Στρούγκας. Επτά χρόνια ενεργής πολιτικής, κοινωνικής και πολιτιστικής παρουσίας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπαίνοντας στον όγδοο χρόνο ζωής της κατάληψης, γιορτάζουμε τα γενέθλιά της με ένα τριήμερο εκδηλώσεων.
– Παρασκευή 8 Απρίλη, στις 20.00
Θεατρική παράσταση: “Ο κύκλος των μάταιων πράξεων”, από τη θεατρική ομάδα Πείρα(γ)μα. Μια παράσταση ιστορικής μνήμης, βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Σπύρου Τζόκα, για τη ζωή και το θάνατο του Ναπολέοντα Σουκατζίδη, ενός εκ των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών στο σκοπευτήριο της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944.
– Σάββατο 9 Απρίλη:
Στα εφτάχρονα της Στρούγκας, εγκαινιάζουμε το νέο εγχείρημα του χώρου. Το Αυτοδιαχειριζόμενο Μουσικό Studio της κατάληψης, για το οποίο εργαστήκαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεκινά τη λειτουργία του, έτοιμο να υποδεχτεί μπάντες, με όρεξη για μουσική, μακριά από λογικές εμπορευματοποίησης, χορηγών ή οικονομικών πάρε-δώσε.
Στις 18.00: παρουσίαση του εγχειρήματος και συζήτηση για τη σημασία τέτοιων χώρων και δομών στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα.
Στις 21.00, συναυλία με τους: 
Jimmy’s Junkyard
Hungry Dukes
Αγόριαstonilio
– Κυριακή 10 Απρίλη
Στις 12.00: το παιδικό εργαστήρι της Στρούγκας
Στις 15.00: ρεμπέτικο γλέντι. Τρώμε, πίνουμε και γλεντάμε συλλογικά με ζωντανή λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική.
Σας περιμένουμε.
 
Προηγούμενο άρθροΑυτός είναι ο Παιδεραστής δάσκαλος! (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Μετά τον Δήμο Φ.Χ., την Λ.ΑΕ Φ.Χ. & ο Πρόεδρος του Δ.Σ. “πυροβολεί” τον ΣΥΡΙΖΑ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.