“OTTTO”: “Οι φτωχούληδες του Θεού και οι φτωχοσυμπέθεροι”

0

466Πολύ ωραία παράσταση.

Ο Πάπας Φραγκίσκος στα άσπρα του φορώντας απαστράπτοντα σταυρό συνοδευόμενος τους άλλους που φάνταζαν φτωχοσυμπέθεροι  αποφεύγουντας να φορέσουν σταυρό για να μην προκαλούν έκλεψε την παράσταση.

Απολύτως λογικό, όπως και νάχει το μαύρο και τριχωτό δείχνει αλλιώς.

Αλλά οι σοβαρές χώρες δεν παίρνουν υπ όψη τις στους γαιωπολιτικούς τους σχεδιασμούς παραινέσεις θρησκευτικών ηγετών και Κύριος οίδε πόθεν χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ παρά μόνο όταν συνδεόμενες με αυτούς τις διευκολύνουν.

Ούτε και τις «ανθρωπιστικές» κορώνες και εικόνες που, κατά τον Νόαμ Τσόμσκι, προβαλλόμενες απ τα ΜΜΕ είναι για να αποσπούν την προσοχή του πλήθους απ τα φλέγοντα και σημαντικά προβλήματα.

Για παράδειγμα ο Πάπας ανέλαβε να φιλοξενήσει 12 απ τους 53.000 περίπου προσφυγο-μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας.

Βέβαια η τράπεζα του Βατικανού έκλεισε το 2014 με καθαρά κέρδη 69.300.000 ευρώ που οφείλεται «κατ’ ουσία στο αποτέλεσμα των εξελίξεων στις χρηματοπιστωτικές αγορές»*.

Λέτε η Τράπεζα Του Βατικανού, αυτοί οι άγιοι άνθρωποι, οι «κληρονόμοι» του φτωχούλη του Θεού Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, μεταξύ των Αβε Μαρία να τζιράρισαν και στο κούρεμα των Ελληνικών ομολόγων;

Άλλο παράδειγμα ότι οι χώρες δεν παίρνουν υπ όψη τους όλα αυτά στους γαιωπολιτικούς τους σχεδιασμούς, που βέβαια δεν χαράζουν η κα Κυρατασία και ο δρ. Γιατρομουζάλας είναι ο αιφνιδισμός που υπέστη η πολιτικοθρησκευτική αυτή κουστωδία  απ τους προσφυγο-μετανάστες, που «σήκωσαν» σημαίες της Jabhat al-Nusra  (παρακλάδι της Al Qaeda) **  όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στο βίντεο. ***

Η ΕΡΤ που την «ανασύστασή» της πληρώνουμε για νάχουμε «αντικειμενική» ενημέρωση την  αποκάλεσε ‘σημαία της Συρίας’ **** προσπαθώντας να μας πείσει για την χώρα προέλευσης όλων αυτών που οι ίδιοι σε πρόχειρες επιγραφές τους γράφουν και για Πακιστάν και Αφγανιστάν.
Πολύ ωραία παράσταση.

Μούφερε πάλι στο μυαλό μια λαϊκή παροιμία: όπως στρώνει κανείς κοιμάται. . .

ΟΤΤΤΟ

Υ.Γ. Κάθε ομοιότητα . . κλπ κλπ. . . εντελώς τυχαία. Εξυπακούεται.

Και για να μην απορείτε που βρίσκω τις κουταμάρες που γράφω:

* http://www.fortunegreece.com/article/megala-kerdi-gia-tin-trapeza-tou-vatikanou/

** https://web.stanford.edu/group/mappingmilitants/cgi-bin/groups/view/493

*** http://www.dailymail.co.uk/news/article-3543076/Pope-Francis-visits-refugee-camp-Lesbos-plans-TEN-migrants-Rome-leaves.html?ito=embedded

**** https://www.youtube.com/watch?v=dDpsQFk8GJU Σημαία της Συρίας στο λήμμα Συρία στο https://el.wikipedia.org/wiki/

Προηγούμενο άρθροΠήγε περίπατο η “Δικαιοσύνη” του #palai_pote”!
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια «επιδημία» σεισμών;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.