Ν.Φ.: Σχόλιο Δημότη για τον “Ποδηλατικό αγώνα”

0

sxolio-arthro-dhmoth-neas-filadelfeias-neas-xalkidonas-fx-news.grΛάβαμε το παρακάτω σχόλιο:

“Μία παρατήρηση σχετικά με τους ποδηλατικούς σημερινούς αγώνες (Κυριακή 4/4).
θα ήθελα ο δήμος να ενημερώνει τους κατοίκους του όταν γίνεται ένα τέτοιο γεγονός με κάποια ενημερωτικά φυλλάδια που θα είναι κολλημένα σε κάθε σημείο της περιοχής από όπου θα περάσουν οι ποδηλάτες. Σήμερα (Κυριακή 4/4) έγινε χαμός κάτω από το σπίτι μου: άνθρωποι του δήμου άκουσαν τρομερές βρισιές από τους οδηγούς αυτοκινήτων που περίμεναν με την ώρα στην ουρά της κίνησης αλλά κ άνθρωποι που ήρθαν για καφέ κ δεν μπόρεσαν να φτάσουν ποτέ στην πλατεία διότι μπερδεύτηκαν στους δρόμους.

Επίσης εμείς που θέλαμε να πάμε στους παραγωγούς στο άλσος για να τους ενισχύσουμε δεν μπόρεσα με διότι δεν ήταν εφικτό να βγάλουμε τα αμάξια μας από την στιγμή που περνούσαν οι ποδηλάτες. Καλύτερη ενημέρωση και οργάνωση την επόμενη φορά.”

Προηγούμενο άρθροΕκλογές Τοπικής ΝΔ: Τελικά αποτελέσματα – Το νέο ΔΣ
Επόμενο άρθροΑνοιχτή επιστολή για τον “Φιλοζωικό Νέας Φιλαδέλφειας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.