“Σε μπελάδες” από τον… Χαρίλαο Τρικούπη, μπήκε η ΦΕΑ!

0

fea-stefanisΜε το διπλό έφυγε από τη Νέα Φιλαδέλφεια ο Χαρίλαος Τρικούπης. Οι Μεσολογγίτες επικράτησαν της ΦΕΑ με σκορ 71-60 για τον 1ο όμιλο του Νότου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, μπλέκοντας την αντίπαλό τους σε περιπέτειες.

Κι αυτό διότι η ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, φτάνοντας τους 26 πόντους και ένα δύσκολο πρόγραμμα να την περιμένει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα στις έξι εναπομείναντες αγωνιστικές οι «κυανόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν στην έδρα τους τον Οίακα Ναυπλίου, τη Νέα Ιωνία και τον Μανδραϊκό την τελευταία αγωνιστική, ενώ μακριά από το γήπεδό τους έχουν να παίξουν με Κεραυνό Αιγίου, Ίκαρο Καλλιθέας και Απόλλωνα Σμύρνης, με τον τελευταίο να κοντράρονται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 20 Μαρτίου.

Αντίθετα, η ομάδα του Παναγιώτη Ζώντου πήρε το δωδέκατο ροζ φύλλο αγώνα για τη φετινή σεζόν, δεύτερο συνεχόμενο, έφτασε τους 32 βαθμούς και βελτίωσε την βαθμολογική της θέση.

Στον αγωνιστικό τομέα, η ΦΕΑ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με σκορ 8-5. Με ένα σερί 8-0, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, πέρασαν μπροστά με 13-11 και στη συνέχεια είχαν σταθερά το προβάδισμα με την διαφορά να μην ξεπερνάει τους πέντε πόντους, όσους ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (29-34).

Ίδιο σκηνικό και με την επανέναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η ΦΕΑ με πολύ καλές άμυνες δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να ξεφύγει και στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου έφερε το ματς σε απόσταση αναπνοής (42-41). Ένα ξέσπασμα των παικτών του Χαρίλαου Τρικούπη όμως έφερε την διαφορά στους +10 (47-57).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι φάνηκε να μένουν από δυνάμεις και χωρίς καθαρό μυαλό έμειναν εκτός παιχνιδιού και το παιχνίδι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Μεσολογγιτών.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ – Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 60-71

Διαιτητές: Φάκαρος, Μπανασάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-13, 29-34 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ), 42-49, 60-71.

ΦΕΑ (Κοσμίδης): Νιφόρας, Ρωμοσιός 2, Στεφανής 14(1), Βλασσόπουλος 9, Γόντικας 4, Νίκολλι, Μπούσι 11(1), Μπασέας 3, Διαμαντόπουλος 12(1), Τσίτος 5(1), Δαρμογιάννης, Σταμάτης.

Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Ζωντός): Ιωάννου 10(1), Βουρνάς 18(1), Ζαμπέτης 9, Δημητρόπουλος, Μουράτογλου 11(2), Τριπολίδης.Ι, Γεωργιάδης 16(1), Παπαγεωργίου, Ψάλτου 7.

Ευχαρίστησε για τη φιλοξενία ο Χαρίλαος Τρικούπης

Ο Χαρίλαος Τρικούπης πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στη ΦΕΑ εκτός έδρας, όμως η διοίκηση του συλλόγου του Μεσολογγίου μέσω του μέλους της διοίκησης, του Νάσου Βλάχου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για την άψογη φιλοξενία και να ευχηθεί να καταφέρει να παραμείνει στην Γ’ εθνική.
Η ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ήττα μπορεί να έβαλε σε περιπέτειες τη ΦΕΑ, ωστόσο ο προπονητής της Κυριάκος Κοσμίδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του εν όψει της δύσκολης συνέχειας για την ομάδα του. Ο νεαρός τεχνικός επισήμανε πως οι ελπίδες για παραμονή μπορεί να είναι λίγες, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» θα παλέψουν μέχρι το τέλος παρά το δύσκολο πρόγραμμα που τους περιμένει.

Προηγούμενο άρθροΣε δίκη πρώην υπουργός για την “Υπόθεση Γιακουμάκη”!
Επόμενο άρθρο“Τσίπρας vs Ψυχάρης” Νο2 με διαλόγους “φωτιά”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.