Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 - 12:58 πμ

“Αιχμηρή” ανακοίνωση της Α.Ε. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το θέμα των γηπέδων

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Από τον αθλητικό σύλλογο Α.Ε. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

eyag“Με έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό τύπο την εισήγηση του υπεύθυνου για τον αθλητισμό δημοτικού σύμβουλου κ. Θεόδωρου Μανωλεδάκη που ενώ έχει ενημερωθεί πολλές φορές από πέρυσι που ανέλαβε για το πως λειτουργεί το γήπεδο 5Χ5 της συνοικίας Ειρήνης από τα μέλη και τη διοίκηση μας ,συνεχίζει να παραπληροφορεί τους δημότες και να προσβάλει το αθλητικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου μας στην συνοικία Ειρήνης και γενικότερα στην πόλη μας.

Συγκεκριμένα στην εισήγηση του περιγράφοντας την σημερινή κατάσταση όσο αφορά το ωράριο του γηπέδου στην συνοικία Ειρήνης αναφέρει ότι το γήπεδο χρησιμοποιείτε από το Σύλλογο μας,τα τμήματα ποδοσφαίρου του Δήμου καθώς και από δημότες. Ξεχνάει να αναφέρει συνέχεια δημοσίως ότι έχει παραχωρήσει ώρες του γηπέδου ο ίδιος σε άλλο φορέα εκτός μάλιστα Φιλαδέλφειας: Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον φορέα και τους ανθρώπους του αλλά αναρωτιόμαστε γιατί το κρύβει.

Στην ίδια εισήγηση λίγο παρακάτω μετά από αυτά βγάζει το συμπέρασμα ότι η Α.Ε.Φ.Χ. θεωρεί το γήπεδο που χρησιμοποιεί σαν περιουσία της και όχι σαν δημοτικό χώρο που φιλοξενείται.Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να καταλάβει ότι σε ένα γήπεδο που το χρησιμοποιούν τρεις επίσημοι φορείς καθώς και δεκάδες δημότες που αθλούνται μέσα στην εβδομάδα δεν ισχύουν αυτά που γράφει για το Σύλλογο μας!Αν ίσχυαν αυτά θα το χρησιμοποιούσε το γήπεδο μόνο ο Σύλλογος μας και κανένας άλλος!

Με ποια λογική βγάζετε τέτοια συμπεράσματα κύριε Μανωλεδάκη;

Ο Σύλλογος μας έχει δημιουργηθεί για κοινωνικό κυρίως σκοπό στην συνοικία Ειρήνης, μια συνοικία με μεγάλες πολυκατοικίες και με μόνη διέξοδο αυτό το γήπεδο το οποίο καθώς και το πάρκο Ειρήνης συντηρείτε σε μεγάλο ποσοστό από την εθελοντική δράση του Συλλόγου(καθαριότητα,συντήρηση τάπητα,δίχτυα,φύλαξη κλπ.)

Πολλές φορές επίσης εξυπηρετούμε τους δημότες καθώς και διάφορες εκδηλώσεις που θέλει να κάνει ο Δήμος σαββατοκύριακα π.χ. καθαρίζοντας και ανοίγοντας το γήπεδο μιας και οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν δουλεύουν σαββατοκύριακα.

Οι εθελοντές – μέλη μας κύριε Μανωλεδάκη είναι υποχρεωμένοι όμως να σας ανοίγουμε για να βγάζετε φωτογραφίες κλπ…

Επειδή η υπομονή έχει και τα όρια της και δεν γίνεται να προσφέρουμε συνέχεια με χαρά και να κατηγορούμαστε στο τέλος από εσάς,δηλώνουμε σαν Σύλλογος σε όλη την πόλη ότι σταματάμε από αύριο κάθε εθελοντική δράση σε αυτόν τον χώρο και να δούμε μετά το καλοκαίρι τι κατάσταση θα επικρατεί εδώ ώστε να εφαρμόσετε να μεγάλα σας σχέδια!

Δεν διαβάσαμε τίποτα σε αυτήν την εισήγηση για την συντήρηση και τη καθαριότητα του χώρου. Ο Σύλλογος μας θέλει να ισχύει για αυτόν ότι ισχύει για όλους τους Συλλόγους της πόλης. Ποτέ δεν ζητήσαμε τίποτα ,συμμορφωνόμαστε σε ότι απόφαση παίρνετε για τον χώρο και κατηγορούμαστε κιόλας!

Πλέον περιμένουμε να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι δημότες και οι κάτοικοι της συνοικίας….

Είναι πολύ εύκολο να καταστρέφεις παρα να δημιουργείς!

Ο καθένας μας κρίνεται…”

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!