Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

dimarxeio-nea-filadelfeiaΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΠΗ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο ιατρός θα βρίσκεται κάθε  Δευτέρα  και Παρασκευή 9:00-15:00  στα ΚΑΠΗ για την εξυπηρέτηση των ενεργών μελών και θα συνταγογραφεί κατόπιν ραντεβού.

Συγκεκριμένα, για τον Μάρτιο θα βρίσκεται:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΩΡΟΣ   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ     ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Παρασκευή           4/3/2016 ΚΑΠΗ Ν.Χαλκηδόνας Ελ. Βενιζέλου  46 Ν.Χαλκηδόνα 2102531333
Δευτέρα      7/3/2016 ΚΑΠΗ Αγ. Μαρίνας Αμφίσσης 56 & Θεσσαλονίκης Ν.Φιλ/φεια 2102759114
Παρασκευή         11/3/2016 KEΠ Φιλαδέλφειας

(Για τα μέλη του Α΄ΚΑΠΗ Τσιπουράδικο)

Πίνδου & Αφών Γεωργιάδη 2102524346
Παρασκευή         18/3/2016 ΚΑΠΗ Ν.Χαλκηδόνας Ελ. Βενιζέλου  46 Ν.Χαλκηδόνα 2102531333
Δευτέρα    21/3/2016 ΚΑΠΗ Αγ. Μαρίνας Αμφίσσης 56 & Θεσσαλονίκης Ν.Φιλ/φεια 2102759114
Δευτέρα    28/3/2016 KEΠ Φιλαδέλφειας

(Για τα μέλη του Α΄ΚΑΠΗ Τσιπουράδικο)

Πίνδου & Αφών Γεωργιάδη 2102524346

Για κάθε πληροφορία, τα μέλη των ΚΑΠΗ  μπορούν να απευθύνονται στα ΚΑΠΗ

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ- ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Ξεκινά την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016,  η 7η δράση των παραγωγών,  ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’.

Στον  πεζόδρομο  του  Άλσους, από τις 8:00 το πρωί’, έως τις 13:00 το μεσημέρι, με διάφορα προϊόντα  και πάντα με την ίδια καλή ποιότητα ,  από τα περισσότερα σημεία της Ελλάδας.

Εμείς θα σας περιμένουμε, και θα είμαστε έτοιμοι να συγκεντρώσουμε τα  προϊόντα  που εσείς  θα προσφέρετε για όλες τις δομές αλληλεγγύης του Δήμου μας, [ Κοινωνικό Παντοπωλείο κλπ ], καθώς και τα τρόφιμα που οι παραγωγοί  παρέχουν επίσης για τον ίδιο σκοπό.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις  λαϊκές για την ανακύκλωση ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος

Παρέμβαση στην λαϊκή αγορά έγινε σήμερα από τον  Δήμαρχο  Άρη Βασιλόπουλο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Νίκο Ανανιάδη και εκπροσώπους των σωματίων επαγγελματιών και παραγωγών των λαϊκών αγορών.

Στόχος η ενημέρωση όλων για την τήρηση των κανόνων ευταξίας και καθαριότητας αλλά και η εφαρμογή ενός προγράμματος ανακύκλωσης για τα υλικά συσκευασίας και τα φυτικά υπολείμματα, που εφόσον καθιερωθεί μπορεί να λειτουργήσει πιλοτικά και για άλλους Δήμους.

Σε όλους τους παραγωγούς και τους πωλητές, σε κάθε πάγκο, μοιράστηκαν από τον Δήμο, ειδικές σακούλες για την ξεχωριστή συλλογή των όλων των φυτικών υπολειμμάτων (φύλλα, φρούτα, λαχανικά κλπ) από κάθε πάγκο τα οποία δεν θα οδηγούνται για θάψιμο αλλά για παραγωγή κόμποστ.

Παράλληλα μοιράστηκε και ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού ο Δήμος και τα των λαϊκών αγορών η οποία ενημέρωνε για τις υποχρεώσεις επαγγελματιών και παραγωγών και τους καλούσε σε συνεργασία προκειμένου α. να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους πωλητές και τους πελάτες, αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής.  β. να συμβάλλουμε στη μείωση των σκουπιδιών και την ανακύκλωση χρήσιμων υλικών.

Οι εκπρόσωποι των λαϊκών ανέλαβαν τη διάθεση προϊόντων για την δομή σίτισης απόρων και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

«Αξίζουμε ένα καλύτερο περιβάλλον. Βοήθησε να το πετύχουμε μαζί!» ήταν το σύνθημα της σημερινής εξόρμησης που θα επαναληφθεί σε όλες τις λαϊκές του Δήμου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν την  Παρασκευή 26/2/2016 και ώρα 19:00, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών και θεατών, τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου γηπέδου 5Χ5 επί των οδών Αχαρνών & Παπαφλέσσα στη Νέα Χαλκηδόνα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομες ομιλίες του Δημάρχου Α. Βασιλόπουλου και του Εντεταλμένου Δημ. Συμβούλου Αθλητισμού κου Θ. Μανωλεδάκη και ακολούθησαν αγώνες μεταξύ αντιπροσωπευτικών ομάδων, από τα Τμήματα Ποδοσφαίρου των Προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης του Δήμου, του  Α.Π.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ, Εργαζομένων στο Δήμο, Δημοτικών Συμβούλων και του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών  Νέας Φιλαδέλφειας.

Το ανακατασκευασμένο γήπεδο 5Χ5 θα χρησιμοποιείτε από, τα Τμήματα Ποδοσφαίρου των Προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης του Δήμου, του Α.Π.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ και  του Τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας της Α.Ε.Κ.

Στο πλαίσιο όμως, της πρόθεσης της Δημοτικής αρχής για προώθηση του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού, χρήση θα μπορούν να κάνουν τις ελεύθερες ημέρες και ώρες και ομάδες ανεξάρτητων Δημοτών – κατοίκων.

Για τη χρήση του γηπέδου, οι πολίτες που το επιθυμούν θα πρέπει να απευθύνονται στο ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του Δήμου, επί της οδού Ραιδεστού 21 Νέα Χαλκηδόνα και στα τηλ 213-2026331/332  κατά τις εργάσιμες ώρες και μέρες της εβδομάδας. 


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2016, ώρα 5:30μμ.θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο μασκέ Π Α Ρ Τ Υ στην ταβέρνα ‘’Μίστερ Λουκιδέλης’’ Γ. Παπανδρέου 79. Ν.Φιλαδέλφεια

 

Προηγούμενο άρθρο“Αιχμηρή” ανακοίνωση της Α.Ε. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το θέμα των γηπέδων
Επόμενο άρθρο“Πονηρά παιχνίδια” με το “Προσφυγικό” από Τουρκία και Σκόπια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.