Β-κουτί|Art – bar – Cafe|: Cocktails – Wines – Beers

0

Το Β-κουτί είναι ένας ιδιαίτερος χώρος με μπαρόκ διακόσμηση που θυμίζει γαλλικό καμπαρέ.  Κατακόκκινες κουρτίνες, τοίχοι, και ρετρό φωτιστικά συνθέτουν ένα θεατράλε σκηνικό που δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα,  με επιλεγμένα tracks της ξένης μουσικής, από όλες τις  δεκαετίες.
Στην αυλή του νιώθεις έντονα την αίσθηση ότι βρίσκεσαι εκτός πόλης στο ιδανικότερο μέρος για να απολαύσεις κάποια από τα καλύτερα cocktails της Αθήνας που δημιουργεί η ομάδα του b-kouti, όπως τα 3 berrie, orange moon, yellow rose, pink hot και πολλά άλλα, περικυκλωμένος από βασιλικούς, βουκαμβίλιες και νυχτολούλουδα. Το χαμογελαστό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει ακόμα και τους πιο αναποφάσιστους. Η πρόσβαση εύκολη και γρήγορη, χωρίς τον κλασσικό πονοκέφαλο του πάρκινκ.

Απλά απολαυστικό…

  • Κάθε Δευτέρα Live από τους For@Partida – 22.00
  • Κάθε Τρίτη ΜΑΓΕΙΑ με τον Περσέα Αρκομάνη – 22.00

be there…

 Β-ΚΟΥΤΙ: Ν. Τρυπιά 33-35 & Βρυούλων 20, Ν. Φιλαδέλφεια

Κρατήσεις: 210.2527337, 6976.610005

facebook.com/BKoutiArtBarCafe

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της “ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ”
Επόμενο άρθροΟ ΣΟΝΦ κόβει την πίτα του
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!