Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Νταξ οι άλλοι τους ξέρουμε αλλά ο κοπε μετά από 30 χρόνια γνωριμίας;;;;;; Ήταν νιός και γέρασε μάλλον πάρα γέρασε και κάνει ότι του λέει ο αρχηγός του!!!!!! Ντροπή
Ο Κόπε είναι το πρόβλημα ή αυτοί που τον ψηφίζουν;
Ποια ακριβώς είναι η συνεισφορά του στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι της πόλης όλα αυτά τα χρόνια;
Παραγοντιλίκι, κλαρινογαμπριλίκι κι Άγιος Ο Θεός, κατά την ταπεινή μου γνώμη και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να παραδεχτώ πως υπερβάλω αν βρεθεί κάποιος με επιχειρήματα να μου αλλάξει γνώμη.
Αν δεν κάνουμε ΟΛΟΙ την αυτοκριτική μας κι αν δεν επαναπροσδιορίσουμε τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε αυτούς που θέλουμε να διοικούν τον Δήμο και πάνω σε ποια πολιτική θέλουμε να κινούνται μην περιμένουμε κάτι καλό. Αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για την τοπική πολιτική σκηνή αλλά και για την κεντρική. Ωστόσο προσωπικώς δίνω σαφώς περισσότερο βάρος στην τοπική πραγματικότητα που αφορά άμεσα την καθημερινότητά μας και η οποία είναι και το τελευταίο προπύργιο ενασχόλησης με αυτό που λέγεται “τα κοινά” (με όποιο τρόπο και όποια παράταξη κι αν επιλέγειο καθένας) εναρμονισμένος στο σκεπτικό: “σκέψου παγκόσμια – δράσε τοπικά”.
Είναι πολύ λογικό (για την δική του βέβαια λογική) ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ να μην θέλει ακόμα και τώρα να ακούει για τον Λιόση και γι’ αυτό μην σας προξενεί καμία εντύπωση. Ενα απο τα πράγματα που θα μείνουν για πάντα στο συλλογικό υποσυνείδητο της πόλης για τον Λιόση, είναι κι ότι συνέβαλε πάντα καθοριστικά μέσα απο το «Επιτέλους» του στην ανανέωση του τοπικού πολιτικού σκηνικού. Ο συνειρμός είναι απλός. Ανανέωση και Κοπελούζος δεν πάνε πακέτο σε καμια περίπτωση.