“Το προεδρείο είπε ΟΧΙ…” #proedreio_no

3

noΣτην ενός λεπτού σιγή που ζητήθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση για τον θάνατο του εκδότη

Το προεδρείο συσκέφθηκε και αποφάσισε ΟΧΙ!

Ποιοι συμμετείχαν στην “σύσκεψη” του ΟΧΙ;;;

Ο Πρόεδρος, ο Δήμαρχος και ο…

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!!

Είπατε κάτι;;;

 

Προηγούμενο άρθροΈσπασαν το Γκάζι Βέλγοι οπαδοί της Άντερλεχτ & συνεπλάκησαν με οπαδούς του Ολυμπιακού
Επόμενο άρθρο“Κόλλημα” δήλωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ για τα εγκαίνια του γηπέδου της “Παπαφλέσσα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νταξ οι άλλοι τους ξέρουμε αλλά ο κοπε μετά από 30 χρόνια γνωριμίας;;;;;; Ήταν νιός και γέρασε μάλλον πάρα γέρασε και κάνει ότι του λέει ο αρχηγός του!!!!!! Ντροπή

  2. Ο Κόπε είναι το πρόβλημα ή αυτοί που τον ψηφίζουν;

    Ποια ακριβώς είναι η συνεισφορά του στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι της πόλης όλα αυτά τα χρόνια;
    Παραγοντιλίκι, κλαρινογαμπριλίκι κι Άγιος Ο Θεός, κατά την ταπεινή μου γνώμη και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να παραδεχτώ πως υπερβάλω αν βρεθεί κάποιος με επιχειρήματα να μου αλλάξει γνώμη.

    Αν δεν κάνουμε ΟΛΟΙ την αυτοκριτική μας κι αν δεν επαναπροσδιορίσουμε τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε αυτούς που θέλουμε να διοικούν τον Δήμο και πάνω σε ποια πολιτική θέλουμε να κινούνται μην περιμένουμε κάτι καλό. Αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για την τοπική πολιτική σκηνή αλλά και για την κεντρική. Ωστόσο προσωπικώς δίνω σαφώς περισσότερο βάρος στην τοπική πραγματικότητα που αφορά άμεσα την καθημερινότητά μας και η οποία είναι και το τελευταίο προπύργιο ενασχόλησης με αυτό που λέγεται “τα κοινά” (με όποιο τρόπο και όποια παράταξη κι αν επιλέγειο καθένας) εναρμονισμένος στο σκεπτικό: “σκέψου παγκόσμια – δράσε τοπικά”.

  3. Είναι πολύ λογικό (για την δική του βέβαια λογική) ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ να μην θέλει ακόμα και τώρα να ακούει για τον Λιόση και γι’ αυτό μην σας προξενεί καμία εντύπωση. Ενα απο τα πράγματα που θα μείνουν για πάντα στο συλλογικό υποσυνείδητο της πόλης για τον Λιόση, είναι κι ότι συνέβαλε πάντα καθοριστικά μέσα απο το «Επιτέλους» του στην ανανέωση του τοπικού πολιτικού σκηνικού. Ο συνειρμός είναι απλός. Ανανέωση και Κοπελούζος δεν πάνε πακέτο σε καμια περίπτωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.