Δεν τα κατάφερε στην Κόρινθο η ΦΕΑ

0
Φωτογραφία: Αντώνης Λιναρίτης
Φωτογραφία: Αντώνης Λιναρίτης
Φωτογραφία: Αντώνης Λιναρίτης

Έπεσε ηρωικά η ΦΕΑ στην Κόρινθο, καθώς το συγκρότημα της Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας πάλεψε απέναντι στον τοπικό ΚΑΟΚ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα της ομάδας του Δημήτρη Μανωλιτσάκη. Εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, το οποίο κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η αποδεκατισμένη ΦΕΑ πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΚΑΟΚ, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 72-62 για την 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Νότου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Κορίνθου βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον δεύτερο Μανδραϊκό που ηττήθηκε στο ντέρμπι της κορυφής από τον Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 64-56.

Αντίθετα, η ομάδα του Κυριάκου Κοσμίδη δεν κατάφερε να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο στην Πελοπόννησο, μετά από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στον ουραγό Σπαρτιατικό στη Σπάρτη και βρίσκεται στην 12η θέση έχοντας 22 βαθμούς.

Κομβικής σημασίας, θα πρέπει να θεωρείται για τη ΦΕΑ το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (21/02 – 3μ.μ.) στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στην Ακράτα, η οποία χρειάστηκε να ιδρώσει αρκετά για να κάμψει τον ουραγό Σπαρτιατικό (78-77).

Η ομάδα του Κυριάκου Κοσμίδη ξεκίνησε με καλές επιλογές στην επίθεση και ήταν κοντά στο σκορ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο βρισκόταν μπροστά με ένα πόντο (32-31). Τα τέσσερα φάουλ που κουβαλούσαν στην πλάτη οι Γιώργος Βλασσόπουλος και Χρήστος Στεφανής, τα λάθη στην άμυνα και ορισμένες χαμένες βολές έφεραν τον ΚΑΟΚ να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και να πανηγυρίσει στο τέλος την δωδέκατη του νίκη τη φετινή σεζόν.

ΚΑΟΚ – ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. 72-62

Διαιτητές: Λογοθέτης, Λαμπίρης.

Δεκάλεπτα: 21-16, 31-32 (ημίχρονο), 49-46, 72-62.

ΚΑΟΚ (Μανωλιτσάκης): Μπολάνος 1, Πράττης 4 (1), Πάππος 9 (3), Κατσαμάκης 1, Τσακιρίδης 27 (4), Μακρής, Αναγνωστόπουλος 2, Γκιώνης, Σταυρόπουλος 10, Σταυριανόπουλος 7 (1), Γιαννουλάκος 11.

ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. (Κοσμίδης): Νιφόρας, Στεφανής 2, Βλασόπουλος 14 (1), Γόντικας, Νικολί, Μπούσι 11 (3), Μπασέας 9, Διαμαντόπουλος 16 (2), Δαρμογιάννης 2, Σταμάτης 2, Τσίτος 6.

fea-kor

Προηγούμενο άρθρο“Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος”
Επόμενο άρθροΕξομολόγηση: “Πώς βρήκα τον Νίκο Σεργιανόπουλο νεκρό στο διαμέρισμά του”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.