“Αφαιρέθηκε σωστά ο αμίαντος από το 1ο Δημοτικό Σχολείο”

0

10Από τον Σπύρο Καβακόπουλο λάβαμε την παρακάτω επιστολή, σχεικά με την «Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος» που είχε αποστείλει στα τοπικά ΜΜΕ:

“Θεωρώ υποχρέωσή μου να γνωρίσω στους αναγνώστες των αναρτήσεών μου, ότι η στέγη από αμίαντο που υπήρχε στους βοηθητικούς χώρους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας, αφαιρέθηκε.

Η αφαίρεση έγινε με νόμιμο τρόπο ώστε να μην κονιορτοποιηθεί ο αμίαντος και αφενός διαχυθεί στην ατμόσφαιρα και αφετέρου αναμιχθεί στα μπάζα κατεδάφισης του σχολείου, γεγονότα τελείως παράνομα.

Είμαι σίγουρος ότι ο δήμος (με αφορμή προηγούμενη ανάρτηση), έπραξε τα δέοντα προς την εταιρία κατεδάφισης και μπράβο του γι αυτό. Έτσι αποφεύχθηκε η διάχυση αμιάντου στην ατμόσφαιρα, γεγονός που συνέβη κατά την κατεδάφιση του Κενταύρου.

Σπύρος Καβακόπουλος”
Προηγούμενο άρθρο“ΔΣ… 1… 2… 3… τίποτα! συμβαίνει κάτι;;;” #dsnothing
Επόμενο άρθροΑποφυλακίζεται ο Γιώργος Ρουπακιάς, που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.