“Ανέβηκε” η τελευταία παράσταση του Ξηρού «Ισορροπία του Nash» στο Εθνικό!!!

0

67823547632Παίχτηκε χθες η «Ισορροπία του Nash» μετά τη συγκέντρωση ηθοποιών και αντιεξουσιαστικών οργανώσεων έξω από το Rex – Πηγές από το Εθνικό λένε ότι «ήταν μια κίνηση για να εκτονωθεί η κατάσταση» – Με δελτία εισόδου μηδενικής αξίας μπήκαν οι θεατές…

Κανονικά ανέβηκε η κομμένη παράσταση «Ισορροπία του Nash» για την τελευταία προγραμματισμένη παράστασή της την Κυριακή μετά τη συγκέντρωση των ηθοποιών και μελών αντιφασιστικών, αντιεξουσιαστικών οργανώσεων έξω από το θέατρο Rex. Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση κατέβηκε με απόφαση της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Εθνικού Θεάτρου ύστερα από το σάλο που προκλήθηκε από το γεγονός ότι τα κείμενα του έργου βασίζονται και στο βιβλίο του καταδικασμένου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Σάββα Ξηρού.

Πηγές από το Εθνικό Θέατρο ανέφεραν ότι η παράσταση ανέβηκε στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε εξαγγελθεί για «την υπεράσπιση της ελευθερίας της τέχνης στην Ελλάδα» με τους ηθοποιούς να μην φορούν κοστούμια, προσθέτοντας ότι ήταν μια κίνηση για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Σημειώνεται ότι στους θεατές δόθηκαν δελτία εισόδου μηδενικής αξίας αντί για εισιτήρια.

Προηγούμενο άρθροΤον σκότωσε με το κλειδί του αυτοκινήτου επειδή μιλούσε στην αδερφή του!
Επόμενο άρθρο“Έφυγε” ο τελευταίος Πόντιος 1ης γενιάς, κάτοικος Ν.Φιλαδέλφειας (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.