Χαλκηδόνιο Ωδείο: Γερμανικά σε ΝΤΟ # (για παιδιά 2-6 ετών)

0

12Στο διαδραστικό εργαστήρι «Γερμανικά σε ΝΤΟ#» η Elli, η μικρή ελεφαντίνα, επικοινωνεί με τους μικρούς της φίλους, παίζει, τραγουδά και τους διαβάζει παραμύθια στα Γερμανικά.

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα Γερμανικά μέσα από το τραγούδι, την κίνηση, τα παιχνίδια, τα παραμύθια, το θεατρικό παιχνίδι και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες που σκοπό έχουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά, να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους και ταυτόχρονα να τα φέρουν σε επαφή με τη γερμανική γλώσσα και κουλτούρα.

Τα παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στα γλωσσικά ακούσματα και μαθαίνουν τα Γερμανικά βιωματικά, χρησιμοποιώντας τα συναισθήματα και τις αισθήσεις τους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μαθαίνουν και τη μητρική τους γλώσσα. Γενικότερα, η εκμάθηση γλωσσών στη προσχολική ηλικία, όταν γίνεται με παιγνιώδη τρόπο και χωρίς καμία πίεση, βοηθάει τα παιδιά να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα και να τη μάθουν με μεγαλύτερη ευκολία αργότερα.Παράλληλα, τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν εξοικείωση με τη γλώσσα, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αναπτύξουν το γλωσσικό τους αισθητήριο.

Κάθε γλώσσα κρύβει μέσα στις εκφράσεις της τον πολιτισμό της και τα παιδιά τον ανακαλύπτουν αβίαστα παίζοντας και διασκεδάζοντας. Ελάτε λοιπόν να διασκεδάσουμε μαζί και να περάσουμε το χρόνο μας δημιουργικά μαθαίνοντας Γερμανικά!

Έναρξη Εργαστηρίων με Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα:

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ. στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Μεταμόρφωσης (Σολωμού 56 Μεταμόρφωση τηλ.2102856196) και

την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ. στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας(Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλαδέλφεια τηλ.2102530080 )

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής  στα τηλ.2102530080 και 2102856196

Προηγούμενο άρθρο“Δεν θα ξεφτιλίζομαι, δεν θα γίνω Μιμή!”
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα της νέας Δημοσκόπησης (Alco)!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.