Μπλόκα σε όλη την Ελλάδα – Τι έλεγε ο Αλέξης πάνω στα Τρακτέρ (Videos)

0

tsipras_agrotes__Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους γεωργοί και κτηνοτρόφοι, οι οποίοι αντιδρούν στα προωθούμενα μέτρα στο φορολογικό και ασφαλιστικό, με μπλόκα σε κομβικά σημεία. Στον κόμβο των Κερδυλλίων 750 τρακτέρ σχηματίζουν ουρά 5 χιλιομέτρων. Περισσότερα από 1.200 τρακτέρ και αγροτικά οχήματα έχουν σχηματίσει μπλόκο στο τελωνείου του Προμαχώνα. Κλειστή είναι και η λεωφόρος Νίκης,στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, όπου έφτασαν αγρότες και κτηνοτρόφοι με 300 τρακτέρ και αγροτικά οχήματα και γενικα σε όλη την ελλάδα οι αγρότες βρίσκονται στα “κάγκελα”…

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τον Αλέξη Τσίπρα -πριν γίνει Πρωθυπουργός- να κατακεραυνώνει τους τότε κυβερνώντες για το “αγροτικό” σκαρφαλωμένος στα τρακτέρ!
Προηγούμενο άρθροΝ.Φ.-Ν.Χ.: Περί ΜΗ «Συμπαραστάτη του Δημότη & της επιχείρησης» από τον Δ.Φ.Χ.!
Επόμενο άρθρο30χρονος χτύπησε με τσεκούρι στο κεφάλι 7χρονη και ακρωτηρίασε την γιαγιά της!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.