Διπλή ήττα για τη ΦΕΑ…

0

fea-stefanis«Ενός κακού μύρια έπονται», αναφέρει λαϊκή ρήση και αυτό φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της ΦΕΑ. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, όχι μόνο ηττήθηκε από τον Γλαύκο με σκορ 82-67, αλλά έχασε και την διαφορά του πρώτου αγώνα, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου του Νότου είχε επικρατήσει του συγκροτήματος της Πάτρας με σκορ 76-63.

Η ήττα αυτή, δέκατη στο φετινό πρωτάθλημα, έφερε ακόμη σε πιο δύσκολη θέση την ΦΕΑ σε ό,τι αφορά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία και εάν το παιχνίδι με τον Γλαύκο είχε χαρακτηριστεί «ημιτελικός» τα επόμενα που έπονται με Πεντέλη εντός (31/1) και Σπαρτιατικό εκτός (7/2) θεωρούνται κάτι παραπάνω από «τελικοί».

Από την άλλη πλευρά, η αχαϊκή ομάδα κατέκτησε το έκτο ροζ φύλλο αγώνα – δεύτερο συνεχόμενο – έφτασε τους 20 πόντους και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Πλέον ισοβαθμεί με τον Ίκαρο Καλλιθέας, μετά τη νίκη του στο τοπικό ντέρμπι επί του Πόλις με σκορ 78-73 και με τον Κεραυνό Αιγίου που ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης εντός με σκορ 70-63.

Οι γηπεδούχοι με αρκετά καλή απόδοση κατά διαστήματα πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα, ξέφυγαν με 10 πόντους, ωστόσο η ΦΕΑ εάν δεν είχε τάσεις αυτοκτονίας θα μπορούσε να είχε φύγει με τους δύο πόντους από την Πάτρα. Κυρίως στο 3ο δεκάλεπτο. Εκεί, με αντεπίθεση διαρκείας οι παίκτες του Κυριάκου Κοσμίδη κατάφεραν να περάσουν μπροστά με σκορ 50-48 χάρη στην άμυνα ζώνης, αλλά δεχόμενοι οκτώ πόντους μέσα σε 40 δευτερόλεπτα ουσιαστικά κατέρρευσαν.

Για την ΦΕΑ ξεχώρισε ο Στεφανής με 22 πόντους, ενώ να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι για ακόμη μια αγωνιστική παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες.

Πέραν του Γιάννη Κρητικού, στην αχαϊκή πρωτεύουσα δεν μετέβησαν ο Χάρης Μυστιλόγλου ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα πριν από το ματς με το Μανδραϊκό και ο επίσης προερχόμενος από τραυματισμό Γιώργος Σταμάτης που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Επίσης, στο απουσιολόγιο συμπεριλήφθηκε και ο Μάριος Νίκολλι, που ταλαιπωρείται από ίωση.

ΦΕΑ (Κοσμίδης): Τσίτος, Ρωμοσιός 6, Στεφανής 22 (2), Βλασόπουλος 8, Γόντικας 9 (1), Μπούσι 5 (1), Μπασέας 7, Διαμαντόπουλος 10 (1), Δαρμογιάννης, Νιφόρας.

Προηγούμενο άρθροΗ Ένωση Παλαιών προσκόπων Φ.Χ. κόβει την πίτα της
Επόμενο άρθρο“Συναγερμός” από Europol: Μπαράζ επιθέσεων στην ΕΕ ετοιμάζει το Ισλαμικό Κράτος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.