“Αποκαλυπτικές εικόνες” από Διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς του παρελθόντος!

0

gymnes-ellinides-palies-ithopoioiΣτις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε ένα αφιέρωμα που ίσως να μην γνωρίζατε ότι υπάρχει.

Πανέμορφες… και πασίγνωστες Ελληνίδες ηθοποιοί σε απίστευτες στάσεις, που ίσως θα ήθελαν να ξεχάσουν, και σίγουρα θα θελήσετε να σώσετε για το αρχείο σας!

Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν.

Ονόματα όπως η Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία

Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

vougiouklaki-aliki

Βίνα Ασήκη

Γκιζέλα Ντάλη

Ελένη Ανουσάκη

Ελένη Ερήμου

Έλενα Ναθαναήλ

Ισμήνη Καλέση

Κατιάνα Μπαλανίκα

Λίλα Καφαντάρη

Μπέτυ Λιβανού

Πέμη Ζούνη

Σοφία Αλιμπέρτη

ΠΗΓΗparapolitika.gr
Προηγούμενο άρθρο“The death match”: Ο ποδοσφαιρικός αγώνας του θανάτου!
Επόμενο άρθροΠρόσφυγες «πληρώνουν» τους διακινητές δίνοντας τις γυναίκες τους για σεξ!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.