Έκρηξη βόμβας σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στον Άλιμο!

0

pyrosvestikiΑναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα

στον Άλιμο από την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού αποτελούμενου από δυναμίτη και βραδύκαυστο φυτίλι, που είχε τοποθετηθεί εντός του περιφραγμένου πάρκινγκ των γραφείων του σουπερμάρκετ Carrefour, επί της οδού Αγίου Δημητρίου 63 στον Άλιμο.

Η έκρηξη σημειώθηκε πέντε λεπτά μετά τις πέντε το πρωί και δεν προηγήθηκε προειδοποίηση στην Άμεση Δράση ή σε κάποιο ΜΜΕ. Αμέσως μετά, η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και στον χώρο μετέβησαν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Μόλις λίγο νωρίτερα το μεσημέρι, οι άντρες των ΤΕΕΜ κατάφεραν να εντοπίσουν υπολείμματα του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για δυναμίτη που ενεργοποιήθηκε με την ανάφλεξη βραδύκαυστου φυτιλιού.

Από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε κρατήρας στο σημείο και υλικές ζημιές σε ένα μόνο αυτοκίνητο μάρκας Smart, που ήταν σταθμευμένο σε αρκετά κοντινή απόσταση. Οι Αρχές είναι προβληματισμένες για το περιστατικό.

Τις έρευνες επί του παρόντος τις έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια και όχι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς θεωρείται πιο πιθανή η εμπλοκή τυχόν αντιεξουσιαστών ενάντια πιθανόν στις  απολύσεις που έγιναν από την επιχείρηση, παρά ως έργο τρομοκρατική οργάνωσης.

Εν αναμονή τυχόν ανάληψης ευθύνης για την βομβιστική επίθεση, οι Αρχές μετέφεραν τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξέταση και ανάλυση.

Προηγούμενο άρθροΠρόσφυγες «πληρώνουν» τους διακινητές δίνοντας τις γυναίκες τους για σεξ!!!
Επόμενο άρθροΟι παράνομες χωματερές της Μαφίας «έφεραν καρκίνο στη Νάπολη»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.