Εταιρεία αναλαμβάνει την… ανάσταση νεκρών!

0

anastash-nekronΝα αναστήσει τον πρώτο νεκρό μέσα στα επόμενα 30 χρόνια σκοπεύει ένας ευφάνταστος επιχειρηματίας από το Λος Αντζελες ονόματι Τζος Μποκενέγρα.

Η εταιρεία Humai που σημαίνει Ανθρώπινη Ανάσταση Μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και νανοτεχνολογία για να αποθηκεύσει δεδομένα αναφορικά με τον τρόπο ομιλίας, τον τρόπο συμπεριφοράς, τις νοητικές διεργασίες, καθώς και τον τρόπο λειτουργίας του σώματος ενός ατόμου, αναφέρει η Daily Mail.

Όπως υποστηρίζει ο Τζος Μποκενέγρα ο εγκέφαλος θα ψύχεται πριν νεκρωθεί κλινικά μετά τον θάνατο, και στη συνέχεια, όταν η τεχνολογία θα το επιτρέπει – δηλαδή σε περίπου 30 χρόνια όπως λέει- θα μεταφυτεύεται σε ένα άλλο τεχνητό σώμα.

Προς το παρόν η Humai δεν αναφέρεται στο κόστος των υπηρεσιών της και αν θα πληρώνεται πριν ή μετά την… ανάσταση.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθρο“τ’ Αϊ-Γιαννιού”: Ο καιρός στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΆγιος Ιωάννης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.