Ταινίες: Τα 10 καλύτερα γυμνά του 2015 (videos-K18)

0

445Καθώς το 2015 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει, τι θα λέγατε να κάνουμε ένα μικρό recap σε όλες εκείνες τις στιγμές, τηλεοπτικές και μη, με εκείνες που αποφάσισαν να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς για ακόμα μία χρονιά οι οθόνες μας γέμισαν με γυμνό.

Το site, Mr. Skin, όπως κάθε χρονιά έδωσε στη δημοσιότητα, το top-10 με τα καλύτερα γυμνά από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Απολαύστε τα βίντεο. (Διότι κάναμε ενδελεχή έρευνα σε πολλά και διάφορα sites για να τα βρούμε. Εμείς δεν τα ξέραμε αυτά τα sites. Κάτι φίλοι μας τα είπαν.)

10) Kristen Wiig – Welcome to Me

Το πρώην μέλος του SNL, Kristen Wiig, αποφάσισε να διώξει για λίγο από πάνω της την κωμικό, και έτσι κατάφερε να μας αφήσει άφωνους, με την δραματική εξέλιξή της στο “Welcome to Me!” Η ηθοποιός παραδέχτηκε την χρήση πρόσθετων, αλλά όσο να πεις η σκηνή μας σοκάρει με τον δραματικό της τόνο.

9) Ruby Rose – Orange is the New Black

Από DJ και παρουσιάστρια του MTV της Αυστραλίας, και από τις πασαρέλες στα video-clips, η Ruby Rose είναι το απόλυτο girl-crush. Τυγχάνει όμως να μας εξέπληξε και με την υποκριτική της προσπάθεια στο “Orange is the New Black”.

8) Chanel Iman – Dope

Το μοντέλο της Victoria’s Secret, Chanel, έκανε το γυμνό της ντεμπούτο δείχνοντας το στήθος της για σχεδόν 4 λεπτά, προσπαθώντας να ξελογιάσει τον πρωταγωνιστή της ανεξάρτητης κωμωδίας “Dope”.

7) Sarah Silverman – I Smile Back

Η αγαπημένη και σκληρή κωμικός Sarah Silverman, απέδειξε στο δράμα που αφορά τον σεξουαλικό εθισμό, “I Smile Back”, ότι μπορεί να σταθεί στο set ενός τόσο σοβαρού θέματος και να κερδίσει.

6) Alicia Vikander – Ex Machina

Η Σουηδικής καταγωγής Alicia Vikander, κατάφερε να σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό με την ερμηνεία της στο “Ex Machina”, πολύ πριν σου δείξει τα κάλλη της, και αυτό το αποδεικνύει η καριέρα της μετά από αυτό.

5) Lena Headey / Rebecca Van Cleave – Game of Thrones

Το CGI στην υπηρεσία του “Game of Thrones”. Το κορμί της Rebecca Van Cleave με το κεφάλι της Lena Heady, χρησιμοποιήθηκαν για να αναπαραστήσουν το “Walk Of  Shame” της Cersei Lannister. Και μπορεί να μην ήταν η μόνη γυμνή σκηνή της 5ης σεζόν, σίγουρα όμως ήταν η πιο σοκαριστική.

4) Klara Kristin και Aomi Muyock – Love
Η ταινία το “Love”. Ο σκηνοθέτης, ο Gaspar Noe. Στη θέση 4 θα μπορούσε να είναι όλη η ταινία, αλλά δυστυχώς μιλάμε για σκηνές. Οπότε ορίστε η αγαπημένη μας…

3) Allison Williams – Girls
Το θέμα “Γυμνό στη σειρά Girls”, πλέον δεν το συζητάει κανείς, καθώς είναι δύο έννοιες καλά δεμένες μεταξύ τους. Αλλά και πάλι μία σκηνή έρχεται να θέσει τη συζήτηση επί τάπητος, καθώς στην 4η σεζόν της σειράς είδαμε την Allison Williams, να δέχεται την περιποίηση του συναδέλφου της ηθοποιού, σε μία σκηνή που σε πείθει να δεις “Girls”.

2)Madalina Diana Ghenea – Youth
Η Ρουμάνα Madalina Diana Ghenea έρχεται από το πουθενά για να σου προσφέρει μία από τις ωραιότερες γυμνές σκηνές για φέτος. Και φαντάσου λέει να είσαι ή ο Michael Caine ή ο Harvey Keitel, στο “Youth”. Έ ρε είχε να πέσει cut, και ξανά τη σκηνή από την αρχή…

1) Dakota Johnson – Fifty Shades of Grey

Είναι στην πρώτη θέση, γιατί συζητήθηκε όσο καμία άλλη φέτος. Ναι η ταινία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Η σκηνή όμως είναι καλή. Παραδεχτείτε το!

Προηγούμενο άρθρο2015: Οι ωραιότεροι “γλουτοί” διάσημων Ελληνίδων!
Επόμενο άρθροΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.