Είχαν “χτυπήσει” και στη Νέα Φιλαδέλφεια, ληστές τραπεζών που πιάστηκαν «στα πράσα»!

0

8798797

«Στα πράσα »πιάστηκαν τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (7/12)  ένας 48χρονος και μία 36χρονη που επιχείρησαν να ληστέψουν υποκατάστημα τράπεζας στα Βριλήσσια…

Οι ληστές είχαν “χτυπήσει” σε Νέα Φιλαδέλφεια, Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεύκη, Γέρακα και  Μεταμόρφωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 48χρονος φορώντας καπέλο, εισήλθε στο υποκατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη και στη συνέχεια με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Τη στιγμή της διαφυγής του με Ι.Χ. αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την τράπεζα και στο οποίο ανέμενε η 36χρονη, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το πιστόλι (τύπου REPLICA) και το καπέλο που είχε χρησιμοποιήσει στη ληστεία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από τον περασμένο Μάρτιο, ενεργώντας από κοινού διέπρατταν ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών των βορείων προαστίων. Συγκεκριμένα, ο 48χρονος εισέρχονταν στις Τράπεζες, υποδυόμενος τον πελάτη και με την απειλή όπλου ή με τη χρήση απειλητικού σημειώματος στο οποίο ανέγραφε ότι κρατά χειροβομβίδα, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά. Ακολούθως για την διαφυγή του χρησιμοποιούσε την έξοδο κινδύνου καθώς και Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο ανέμενε η 36χρονη.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Προηγούμενο άρθροΟ “τρομερός” Κιμ Γιονκ Ουν απειλεί να… πατήσει το κουμπί των Πυρηνικών!
Επόμενο άρθροΚάθειρξη 35 ετών στους διακινητές και υπόπτους για τον πνιγμό του μικρού Αϊλάν ζητούν οι εισαγγελείς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.