“Ζευγάρι” είχε “ρημάξει” μαγαζιά σε Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια & γύρω περιοχές!

0

astynomiaΔικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας σε βάρος ενός ζευγαριού Ελλήνων, μίας 35χρονης και ενός 48χρονου, προσωρινά κρατουμένου στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατ’ εξακολούθηση.
Από έρευνα που διενήργησε η Ασφάλεια της Νέας Ιωνίας, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες εισέρχονταν μεταμεσονύχτιες ώρες σε καταστήματα, έπειτα από θραύση των υαλοπινάκων και αφαιρούσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Στη συνέχεια αποχωρούσαν χρησιμοποιώντας για την διαφυγή τους κλεμμένες μοτοσυκλέτες ή αυτοκίνητα παλαιού τύπου.

Όπως εξακριβώθηκε, οι κατηγορούμενοι είχαν διαπράξει από κοινού, το τελευταίο εξάμηνο, 27 διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Νέα Φιλαδέλφεια και Μαρούσι). Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Προηγούμενο άρθροΒομβαρδισμένο τοπίο στο κέντρο της Αθήνας!
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.