Δ.Φ.Χ.: Ομιλία για την Τρίτη Ηλικία στο Α΄ΚΑΠΗ

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

egainia-kaph-nea-filadelfeia-09.10.2013-19Η ομάδα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος διοργανώνει ομιλία στο ΚΑΠΗ Α’ Φιλαδέλφειας την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 10.00, ΚΗΦΗ Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνας με θέμα:

«Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΊΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΆ ΣΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΗΛΙΚΊΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΉ ΤΟΥΣ»

Ομιλητές

Αγγελική Ελευθεράκη, Ψυχολόγος

Δημήτρης Τσερπέλης, Κλινικός Ψυχολόγος,

Στόχος των ομιλιών είναι να βοηθήσει το κοινό να κατανοήσει κατά πόσο είναι φυσιολογικό να νιώθουμε μελαγχολία και μοναξιά στην τρίτη ηλικία.

Θα συζητηθούν ζητήματα όπως η τρίτη ηλικία και τα συνοδά της χαρακτηριστικά, η λανθασμένη σύνδεση της τρίτης ηλικίας με την εικόνα της μελαγχολίας και τη μοναξιάς καθώς και ο τρόπος που μπορούμε να αναγνωρίσουμε τις δυσκολίες που επιφέρουν αυτές οι συναισθηματικές καταστάσεις. Επίσης ο τρόπος που μπορεί κανείς να παρέμβει σε τέτοια ζητήματα ατομικά και στα πλαίσια της βοήθειας που προτείνει ο Δήμος.

Στο πλαίσιο των ομιλιών θα πραγματοποιηθεί διάλογος με το κοινό.

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη δύο τζιχαντιστών στην Κω!!!
Επόμενο άρθροΕικοσάχρονοι, χτύπησαν ανελέητα με λοστό περιπτερά στο κέντρο της Αθήνας και τον λήστεψαν!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.