21χρονη Ελληνίδα κατευθείαν για το “Sports Illustrated”! (photos)

0

zoemantzakanisgreekH 21χρονη Ελληνίδα καλλονή (ο μπαμπάς της είναι από την Πάτρα και η μητέρα της από την Γαλλία), γεννήθηκε στη Σουηδία και από τα 16 της ακολουθεί καριέρα μοντέλου.

zoe_mantzakanis_6_0Η Ζωή-Αγγελική (όπως τη φωνάζουν), μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες, έχει περπατήσει στην πασαρέλα της «Victoria’s Secret» (και θα ξαναπερπατήσει στο μέλλον), ενώ το όνομα της το βλέπει κανείς σε συμμετοχές στα μεγαλύτερα blockbusters του Hollywood.

zoe_mantzakanis_13_0Η 21χρονη δηλώνει ηθοποιός-μοντέλο, και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να την δούμε να ποζάρει για το «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2016» αν περάσει επιτυχώς το κάστινγκ. Σε περίπτωση πάντως που συμβεί αυτό, η φήμη της θα εκτοξευθεί στα ύψη. Το ίδιο και το κασέ της!

zoe_mantzakanis_31Συν τοις άλλοις, η Ζωή ανήκει και σε ένα από τα καλύτερα πρακτορεία μοντέλων του κόσμου, το Next Model Management με έδρα το Παρίσι. Αυτό το διάστημα σύμφωνα με την υπεύθυνη booker του πρακτορείου, η Ζωή βρίσκεται για δυο μήνες στο Los Angeles:

zoe_mantzakanis_5_0«Η Ζωή δεν κάνει πασαρέλα γιατί είναι ένα μοντέλο με καμπύλες και όχι το πάρα πολύ αδύνατο κορίτσι που δουλεύει στις Εβδομάδες Μόδας. Φυσικά και δούλεψε με την Victoria’ s Secret για ένα χρόνο, και αναμένεται στο εγγύς μέλλον να προστεθεί εκ νέου στην ομάδα της. Πρόκειται για ένα ντροπαλό κορίτσι, αλλά έχει πολύ ζεστή καρδιά. Το χιούμορ της είναι ιδιαίτερα αστείο, φλεγματικό.

zoe_mantzakanis_9_0Τώρα βρίσκεται στη Καλιφόρνια για ένα δίμηνο. Η βάση της ήταν το Παρίσι για μεγάλο διάστημα. Το καλό με τη Ζωή είναι ότι πάντα αποκομίζει θετικά σχόλια μετά το τέλος μιας συνεργασίας. Και συνήθως την ξανακλείνουν οι ίδιοι πελάτες».

zoe_mantzakanis_20_0Μοιράζοντας την ζωή της ανάμεσα σε Μιλάνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη, έχει κάνει δεσμό με τα πιο ανερχόμενα αντρικά μοντέλα (Ράιαν Κούπερ και Μπερνάρντο Βελάσκο), ενώ ένα διάστημα έβγαινε με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή Τοργκάν Αζάρ.

zoemantzakanis_0Η ίδια πάντως στο βιογραφικό της για το casting του «Sports Illustrated», δηλώνει ότι η ένοχη απόλαυση της είναι η πίτα από το σουβλάκι, καθώς και ότι φτιάχνει το καλύτερο τζατζίκι. Αν δεν ήταν μοντέλο θα ήταν δασκάλα νηπιαγωγείου, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί ποδόσφαιρο.

zoe_mantzakanis_9_0Όσο για το ποιο σημείο πάνω της θεωρεί πως είναι το πιο δυνατό; «Ο κ@λος μου», απαντά χωρίς περιστροφές!

zoe_mantzakanis_22_0

ΠΗΓΗparapolitika.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Λεβέντης έβαλε όλο του το σόι… στα ψηφοδέλτια!
Επόμενο άρθροΕργαστήρι Στίχου & Μελοποίησης στο Χαλκηδόνιο Ωδείο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.