Κατεδάφιση Κένταυρου: Διαχωρίζει τη θέση του ο δημοτικός σύμβουλος Λάκης Γαβριηλίδης

0

Από τον δημοτικό σύμβουλο της διοίκησης του Δ.Φ.Χ. Γαβριήλ (Λάκη) Γαβριηλίδη, λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

kentayros-nea-filadelfeia-katedafish (2)“Νέα Φιλαδέλφεια 6 Αυγούστου 2015

Όπως και οι πολίτες του Δήμου μας, έτσι και εγώ πληροφορήθηκα από τον τοπικό τύπο την κατεδάφιση του Κενταύρου, σε καθεστώς μυστικότητας και αδιαφάνειας

Η απόφαση της δημοτικής ομάδας της Δύναμης Πολιτών που λήφθηκε όταν δημιουργήθηκε το θέμα με την κατάληψη, όριζε ότι πρέπει να συζητηθεί στην τοπική κοινωνία για να πείσουμε για τη θέση μας και σε περίπτωση που αυτός ο δρόμος δεν απέδιδε να αποφασίσουμε τη συνέχεια σε νεότερη συνεδρίαση.

Τίποτα από αυτά δεν έγινε.Ούτε ενημερωθήκαμε οι δημοτικοί σύμβουλοι  για την τελική απόφαση της διοίκησης για την κατεδάφιση.

Θέλω να τονίσω ότι διαφωνώ κάθετα με τέτοιες μεθοδεύσεις οι οποίες, εκτός των ζητημάτων ουσίας που θέτουν, προσβάλλουν όλους τους δημοτικούς συμβούλους που υπερασπίζονται τη δημοκρατία μέσα στην παράταξη και ως εκ τούτου διαχωρίζω τη θέση μου από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Γαβριήλ Γαβριηλίδης

Δημοτικός σύμβουλος”

Προηγούμενο άρθροΘυμάστε τις αδελφές Λυκούδη; (photos)
Επόμενο άρθρο“Δήλωση στήριξης”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.