Η Βάνα Μπάρμπα που… αγαπήσαμε όλοι!

1

bana_mparmpa_topless_diakopes_xenodokheio_athensbarsΗ Βάνα Μπάρμπα σε λίγους μήνες θα συμπληρώσει τα 50 της χρόνια, αφού είναι γεννημένη στις 13 Μαρτίου του 1966. Από την άλλη, όμως, τα sex symbol δεν έχουν ηλικία και για την Ελλάδα η Βάνα μοιάζει να μην έχει αντικατσταθεί.

Από το 1989 μέχρι σήμερα πέρασαν 25 χρόνια, αλλά τι μας νοιάζει; Η φωτογράφηση της 23χρονης τοτε Βάνας είχε ξεσηκώσει τους άντρες, είχε συζητηθεί και έμεινε για πολλά χρόνια σε ράφια συλλεκτών. Η ασπρόμαυρη ολόγυμνη εκδοχή της ηθοποιού δεν θα σταματήσει ποτέ να την «κυνηγάει»-δεν το λες και κακό.

Διάφανο φόρεμα, μαύρο εσώρουχο και πόζες πολλά υποσχόμενες άφησαν εποχή, την εποχή της Βάνας. Μετά από αυτή τη φωτογράφησή της στο Playboy τον Δεκέμβριο του 1989, άρχισε να εμφανίζεται δυναμικά. Το 1991 ήταν η χρονιά σταθμός για εκείνη, αφού ήταν η χρονιά που έφτασε στα Όσκαρ με την ταινία Mediterraneo.

ΠΗΓΗoneman.gr
Προηγούμενο άρθροΑνακάλυψη: Στο φως νέο μυκηναϊκό ανάκτορο!
Επόμενο άρθροΤρεις Φιλαδελφειώτες σήκωσαν το λάβαρο της “Ένωσης” στη κορυφή του Πόντου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.