Χειροπέδες σε φαρμακοποιό που πωλούσε ναρκωτικά σε τοξικομανείς στην οδό Αχαρνών

0
farmakeioΣύμφωνα με τις πληροφορίες, εδώ και καιρό οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών, είχαν σοβαρές ενδείξεις για την παράνομη δραστηριότητα του φαρμακοποιού και έτσι άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά το Φαρμακείο του στην οδό Αχαρνών.

Σε καθημερινή βάση οι αστυνομικοί έβλεπαν να μπαινοβγαίνουν στο φαρμακείο δεκάδες τοξικομανείς από την γύρω περιοχή, με αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή να εισβάλουν και να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη του, μαζί με τέσσερις τοξικομανείς που εκείνη την ώρα είχαν προμηθευτεί χάπια και μάλιστα με συνταγές, που όπως αποδείχθηκε από την εξέλιξη της έρευνας θεωρούνται πλαστές καθώς οι άνθρωποι που τις κατείχαν δεν πληρούσαν τους ιατρικούς όρους για την χορήγηση των συγκεκριμένων φαρμάκων.

Στην κατοχή του φαρμακοποιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 200 χάπια ηρεμιστικά βαριάς μορφής και ναρκωτικά, αλλά κι ένα πιστόλι κρότου λάμψης που κατείχε παράνομα.

Παράλληλα και σύμφωνα με την ίδια πληροφορία, από την έρευνα προέκυψε πως τις συνταγές, τόσο στους τοξικομανείς όσο και στον συλληφθέντα φαρμακοποιό, χορηγούσε, με παράνομο τρόπο βέβαια αλλά και με το αζημίωτο, γιατρός παθολόγος, οποίος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου στο χαρακτήρα του αδικήματος, δεν συνελήφθη, πλην όμως το όνομα του αναφέρεται στην δικογραφία που έχει συνταχθεί και πλέον θα τον καλέσει ο αρμόδιος Εισαγγελέας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Τέλος σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του φαρμακοποιού στα Βόρεια Προάστια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κι άλλες ποσότητες ναρκωτικών δισκίων που προέκυψε πως κατείχε παράνομα. Σε βάρος του φαρμακοποιού συντάχθηκε Δικογραφία και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθρο14χρονος σκηνοθέτησε με φίλους την απαγωγή του για να αποσπάσει χρήματα από τον πατέρα του
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ: Αιτήσεις για απασχόληση 2.417 ανέργων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.