Θρίλερ στο Μαρούσι! Δραπέτης φυλακών λήστεψε περίπτερο και κρύφτηκε σε σχολείο

0

peripteroΌλα έγιναν περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Αμαρουσίου.

Ένας 27χρονος Έλληνας, ο οποίος διαπιστώθηκε πως είναι δραπέτης φυλακών, συνελήφθη σε ένα σχολικό συγκρότημα στο Μαρούσι, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Νηιρίδων και Νάξου,

Νωρίτερα, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, απέναντι από την ΔΟΥ Αμαρουσίου, λήστεψε με πιστόλι, στο οποίο είχε προσαρμόσει σιγαστήρα, ένα περίπτερο. Ο δράστης άρπαξε 200 ευρώ σε χαρτονομίσματα και 60 ευρώ σε κέρματα και φυσικά τράπηκε σε φυγή.

Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άμεσα ομάδες “ΔΙΑΣ” και “Ζ”.

Ο 27χρονος “τρύπωσε” στο σχολικό συγκρότημα που προαναφέραμε και προσπάθησε να διαφύγει από την πίσω πλευρά όπου και συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης.

Στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι με τον σιγαστήρα και τα χρήματα, τα οποία και δόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του περιπτέρου.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθρο“Εγώ ο Μα@$%#ς που δεν ετοιμάστηκα για δραχμή”!
Επόμενο άρθρο“Ποτέ χωρίς την Ελλάδα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.