Στην εντατική 25χρονος που θέλησε να αυτοκτονήσει με χάπια

0

xapiaΗ Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέτρεψε μια ακόμα περίπτωση αυτοκτονίας, μέσω της online διαδικασίας «Cyber Alert», σε συνεργασία με τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος μετά από άμεσες ενέργειες, εντοπίστηκε εγκαίρως, τη στιγμή που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Ειδικότερα, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο «Cyber Alert» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, από χρήστη του διαδικτύου, ότι άτομο που κατέχει και διαχειρίζεται προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είχε στείλει μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο παρέπεμπε σε πρόθεση αυτοκτονίας.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν αμέσως έρευνα των στοιχείων και δεδομένων του χρήστη που έστειλε το μήνυμα, με σκοπό τον έγκαιρο εντοπισμό του. Από την έρευνα, καθώς και από την επικοινωνία με τους αρμόδιους παρόχους τηλεφωνίας και διαδικτύου, ταυτοποιήθηκε ο 25χρονος ως χρήστης της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και εξακριβώθηκε γεωγραφικά το σημείο που βρισκόταν.

Σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και ύστερα από τα στοιχεία που παρασχέθηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 25χρονος εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών. Άμεσα μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΟι θεσμοί ξανάρχονται στην Αθήνα εντός της ημέρας
Επόμενο άρθρο“Ένωση Δημοτών”: Ανακοινώθηκε η νέα οργανωτική δομή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.