Σοκ στα Πατήσια: Νεκρό βρέφος πέντε ημερών – Έπεσε στον ακάλυπτο από τον 5ο όροφο

1

polukatoikiaΣε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα του μόλις 5 ημερών βρέφους που ξεψύχησε τα ξημερώματα πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στα Πατήσια.

Δυο και είκοσι τα ξημερώματα στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Η είδηση έμοιαζε απίστευτη. Οι διασώστες ενημερώθηκαν ότι ένα βρέφος μόλις πέντε ημερών είχε πέσει στον ακάλυπτο πολυκατοικίας.

Δυστυχώς φτάνοντας στην οδό Ζαχαρία Παπαντωνίου στα Πατήσια διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και οι άνδρες της ασφάλειας εξετάζουν τους γονείς του μωρού για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σοκαρισμένη και χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον είναι η μητέρα του βρέφους, η οποία και εξετάζεται από ψυχολόγο για επιλόχειο κατάθλιψη.

Σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας, το ζευγάρι εργαζόταν, η μητέρα ως γραμματέας και ο πατέρας ως οδηγός ταξί, και ουδέποτε “ακούστηκαν” στην πολυκατοικία όπου διέμεναν.

Ωστόσο, στο ρόλο που έχει παίξει η μητέρα στο θάνατο του βρέφους της έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους οι ερευνητές της Αστυνομίας, καθώς κατά την απολογία της, η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις, ενώ από τον ψυχολόγο διαπιστώθηκε ότι πάσχει από βαθιά επιλόχεια κατάθλιψη.

Όπως η ίδια υποστήριξε, ξύπνησε ξαφνικά και είδε την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή και το παιδί να λείπει από την κούνια, υπονοώντας ότι κάποιος μπήκε μέσα στο σπίτι και το πέταξε στον ακάλυπτο.

Από την πλευρά του, ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι τον ξύπνησε η σύζυγός του και του είπε τι είχε συμβεί.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΣτρούγκα: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες του Πεδίου του Άρεος
Επόμενο άρθροΑυτοί είναι οι ληστές που “ξάφριζαν” περαστικούς στα Εξάρχεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.