“Ροζ” υποκλοπές καταγγέλλει η Ραχήλ Μακρή

0

raxilΣυντονισμένες επιθέσεις στο προφίλ της στο Facebook καταγγέλλει η βουλευτής Κοζάνης, συνεργαζόμενη με το ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, κάνοντας λόγο για «δουλειά από επαγγελματίες» και «καθαρά πολιτική στοχοποίηση».

Παράλληλα, η κα Μακρή υποστηρίζει ότι παρακολουθείται το τηλέφωνό της, αφήνοντας αιχμές για «ροζ αποχρώσεις» και καταλήγει λέγοντας ότι «τον λόγο έχουν πλέον οι αμερικανικές Αρχές».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Για Τρίτη φορά το προφίλ μου στο Facebook έπεσε μετά από επίθεση που δέχτηκα. Ο τρόπος με τον οποίο κάθε φορά ρίχνουν το προφίλ μου καθώς και το γεγονός οτι απαιτείται η χρήση ειδικού κωδικού που ειναι αδύνατον να κατέχει κάποιος εάν δεν παρακολουθεί και το τηλεφώνο μου αποδεικνύει οτι η δουλειά γίνεται από επαγγελματίες και έχει καθαρά πολιτική στοχοποίηση.

Οι ομάδες αλήθειας ζουν και έχουν πια και ρόζ αποχρώσεις. Τον λόγο πλέον τον έχουν οι Αμερικανικές αρχές.

ΠΗΓΗsofokleousin.gr
Προηγούμενο άρθροΈκαναν χρήση ναρκωτικών μέσα στη φυλακή και έπεσαν σε κώμα – Στο νοσοκομείο οι τρεις κρατούμενοι
Επόμενο άρθροΣτέλεχος της ΕΥΠ και αστυνομικός εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.