Ο άντρας της Ζωής μαζεύει υπογραφές για να περικοπούν οι βουλευτικοί μισθοί

0

apostolosΜαζεύει υπογραφές ο σύζυγος της προέδρου της Βουλής, κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, υποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού, κ. Απόστολος Μαντής, για να περικοπούν οι βουλευτικοί μισθοί και τα προνόμια των Εθνοπατέρων.

Την ώρα που η κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωνε παρούσα στην κρίσιμη ψηφοφορία της περασμένης Παρασκευής για παροχή εξουσιοδότησης για την διαπραγμάτευση στον υπουργό Οικονομικών και στην κυβέρνηση ο σύζυγός της οργάνωνε καμπάνια μέσω διαδικτύου για συγκέντρωση ηλεκτρονικών υπογραφών με κύριο αίτημα την άμεση μείωση των προνομίων των εκπροσώπων του ελληνικού κοινοβουλίου και όλων όσων εμπλέκονται στην δημόσια διοίκηση(υψηλόβαθμα στελέχη).

Ζητώντας «να απαιτήσουμε όλοι μαζί να υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη!!», ο κ. Μαντής διαβεβαίωσε μέσω facebook ότι «εγώ από την πλευρά μου θα φροντίσω να ειδοποιηθεί εγκαίρως η σύζυγος μου και να πράξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες». Πλέον, στην ιστοσελίδα, «Συλλογή υπογραφών για περικοπές βουλευτικών αποζημιώσεων και προνομίων», ο σύζυγος της κυρίας Κωνσταντοπούλου, ο οποίος πόσταρε στην προσωπική σελίδα του άλλη μια τρομακτική φιγούρα από τον κόσμο της metal μουσικής, ζητά:

Μείωση κατά 60% στις αποδοχές και κάλυψη με παραστατικά των εξόδων
Κατάργηση βουλευτικών αυτοκινήτων (εν όψει λήξης της σύμβασης τον Δεκέμβριο να πληρωθεί από τον καθένα ξεχωριστά η αποζημίωση στην εταιρεία)
Διακοπή των δωρεάν τηλεφώνων
Μείωση όλων των προνομίων σε έξοδα γραφείου
Διακοπή των δωρεάν εισιτηρίων αεροπορικών.

apostolos2

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΣυναλλαγές χωρίς ευρώ στον Βόλο
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Ξεκίνα η δημόσια διαβούλευση στο ΥΠΑΠΕΝ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.