Νεκρός ο 15χρονος γιος του Nick Cave – Έπεσε από τον γκρεμό

0

caveΈνας από τους δίδυμους γιους του Nick Cave σκοτώθηκε στην Αγγλία, πέφτοντας από έναν γκρεμό 20 μέτρων στο Μπράιτον.

Ο 15χρονος Arthur βρέθηκε νεκρός στην ακτή από την αστυνομία της περιοχής, ενώ, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ατύχημα, αποκλείοντας το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Παρά τις προσπάθειες των περαστικών που τον βρήκαν, αλλά και την άμεση μετάβασή του με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, ο μικρός γιος του διάσημου τραγουδιστή δεν κατάφερε να επιζήσει.

Η περιοχή είναι γνωστή για τους απότομους γκρεμούς της και το επικίνδυνο «σπορ» των τουριστών να κάθονται στην άκρη τους, μερικοί εκ των οποίων ξεπερνούν τα 50 μέτρα, για να φωτογραφηθούν.

Παρά τις συστάσεις της αστυνομίας και τους φράχτες που έχουν τοποθετηθεί, η αναμνηστική φωτογραφία στο χείλος των γκρεμών του Μπράιτον είναι ένα από τα must των επισκεπτών της περιοχής.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Καρέ καρέ η κινηματογραφική απόδραση του βαρώνου ναρκωτικών “Ελ Τσάπο”
Επόμενο άρθροΠάνω από 1.000 μετανάστες κατέφθασαν στην Ομόνοια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.