Κύπρος: Έπεσε πύραυλος σε διάδρομο προσγείωσης

0

kyprosΠύραυλος που μετέφερε μαχητικό αεροσκάφος έπεσε στον διάδρομο προσγείωσης των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου στη Κύπρο, χωρίς όμως να εκραγεί. Ο πύραυλος ήταν προσαρμοσμένος στο αεροσκάφος το οποίο επιχειρούσε προσγείωση. Άγνωστο πως, αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως στις βάσεις σήμανε συναγερμός και αποκλείστηκε η περιοχή. Επίσης απαγορεύεται η πρόσβαση πολιτών στην ευρύτερη περιοχή των βάσεων.

Ο χώρος του αεροδρομίου εκκενώθηκε, ενώ πυροτεχνουργοί των Βάσεων βρίσκονται στον δίαυλο, προκειμένου να εξουδετερώσουν τον πύραυλο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των Βάσεων δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ωστόσο ζημιές φαίνεται να έχει υποστεί το μαχητικό αεροσκάφος.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη 32χρονος για πορνογραφία ανηλίκων στην Αττική
Επόμενο άρθροΒίντεο: Καρέ καρέ η κινηματογραφική απόδραση του βαρώνου ναρκωτικών “Ελ Τσάπο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.