Καρχαρίας επιτίθεται σε σέρφερ σε ζωντανή μετάδοση (video)

0

serferΤο γύρο του διαδικτύου κάνει η απίστευτη αντίδραση αυστραλιανού σέρφερ, στην προσπάθεια να γλιτώσει από τα σαγόνια καρχαρία.

Πρόκειται για τον αθλητή Mick Fanning, ο οποίος βγήκε ανέπαφος από επίθεση καρχαρία, η οποία μεταδιδόταν ζωντανά από την τηλεόραση, κατά τη διάρκεια του τελικού σερφ του J-Bay Open στη Νότια Αφρική.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής περίμενε τα κύματα και αγωνιζόταν ενάντια στον Aussie Julian Wilson, όταν ένας καρχαρίας τον πλησίασε. Εκείνη τη στιγμή οι τηλεθεατές έβλεπαν ένα πτερύγιο δίπλα στον σέρφερ.

Όπως είναι λογικό και ο ίδιος ο Fanning σοκαρίστηκε όταν είδε τον καρχαρία και προσπάθησε να του ξεφύγει. Στην προσπάθειά του να απομακρύνει τον καρχαρία τον γρονθοκόπησε για να τον τρομάξει. Τελικά, ο πρωταθλητής κατάφερε να ξεφύγει από τον καρχαρία και να σωθεί.

ΠΗΓΗathensvoice.gr
Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στη Βουλιαγμένη – Πνίγηκε αγοράκι 6 ετών
Επόμενο άρθροΠεδίον του Άρεως: “Κάμπινγκ για μετανάστες…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.