Γραφείο τελετών… “Ο Σόιμπλε”

0

teletesΜία φωτογραφία από το Αγρίνιο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, σκορπώντας χαμόγελα παρά το… πένθιμο της θέμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ένας ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στην πόλη αποφάσισε να εκμεταλλευθεί την πολιτική επικαιρότητα για να εξασφαλίσει προβολή για την επιχείρησή του, παρέχοντας τις υπηρεσίες του υπό την επωνυμία του σκληρού και αδιάλλακτου υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το Agrinio News, δεν φαίνεται στην πραγματικότητα να υφίσταται γραφείο τελετών με αυτή την επωνυμία στο Αγρίνιο, οπότε μάλλον πρόκειται για photoshop που είχε σκοπό τη σάτιρα του βλοσυρού Βόλφγκανγκ.

Στην φωτογραφία που έχει γίνει ήδη viral, φαίνεται καθαρά η ταμπέλα η επιχείρησης όπου αναγράφεται: «Γραφείο Τελετών: Ο Σόιμπλε. Κηδείες – Μνημόνια – Στεφάνια – Στολισμοί – Αποτεφρώσεις»!

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΟΑΕΔ: Αιτήσεις για απασχόληση 2.417 ανέργων
Επόμενο άρθροΣτο σφυρί ελληνικά νησιά – Παράδεισοι της Μεσογείου σε τιμές σπιτιών Σίδνεϊ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.