Δεν υπογράψαν την πρόταση Λαφαζάνης-Καμμένος. Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις;;;

0

kammenos_lafazanisΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό μετά την κατάθεση της ελληνικής πρότασης σε Θεσμούς και Βουλή.

Το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για νέο μνημόνιο, κατατέθηκε στη Βουλή λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στα αγγλικά, σε ένα άρθρο και συνοδευόμενο από επιστολή του Πρωθυπουργού.

Σημειώνεται ότι το σχέδιο νόμου δεν φέρει τις υπογραφές του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Πάνου Καμμένου.

Προς το παρόν παραμένει αδιευκρίνιστο εάν αποτελεί ένδειξη κυβερνητικής εμπλοκής, παρότι σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξέφρασε τη διαφωνία του στο κυβερνητικό συμβούλιο με τα προωθούμενα μέτρα.

Ο Πάνος Καμμένος από πλευράς του, εξερχόμενος του κυβερνητικού συμβουλίου, ανακοίνωσε μεν την έγκριση που έλαβε η ελληνική πρόταση από το κυβερνητικό συμβούλιο και παρέπεμψε στο κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών, απέφυγε ωστόσο να τοποθετηθεί εάν ο ίδιος είναι σύμφωνος με την ελληνική πρόταση.

Capital.gr

Προηγούμενο άρθροΟχτώ μέτρα-σοκ στο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό
Επόμενο άρθροCapital controls: Οι διαφορές της Ελλάδας από της Κύπρου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.