Δεν θα συνεδριάσει αύριο η ΕΚΤ για τον ELA και την παροχή ρευστότητας στη χώρας μας

0

den-tha-sunedriaseiΔεν θα συνεδριάσει αύριο η ΕΚΤ για τον ELA καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη του  ΔΣ εκτιμούν ότι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα μετά το συντριπτικό «Οχι» στο δημοψήφισμα, η απόφαση για στήριξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος μέσω του ELA τώρα πλέον είναι περισσότερο από πολιτική απόφαση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάριο Ντράγκι δεν θα προχωρήσει σε καμιά απόφαση μόνος του ,χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση των χωρών της Ευρωζώνης για τα επόμενα βήματα.

Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια των αντοχών του και χωρίς στήριξη μέσω του ELA ουδείς μπορεί να διαβεβαιώσει οτιδήποτε για την επόμενη μέρα.

ΠΗΓΗthetoc.gr
Προηγούμενο άρθροΡώσος Υπ.Οικ: “Η Ελλάδα έκανε ένα βήμα προς το Grexit”
Επόμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.