Αποφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης με βούλευμα…

1
ilias-kasidiaris-
Φωτογραφία Eurokinissi

Την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε ο Ηλίας Κασιδιάρης που αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, με το οποίο δεν ανανεώνεται η προσωρινή του κράτηση για ένα ακόμη εξάμηνο.

Τον προφυλακιστέο βουλευτή της Χρυσής Αυγής περίμενε από νωρίς ο Χρήστος Παππάς και η Ουράνια Μιχαλολιακου, καθώς και 10 φίλοι του κόμματος.  Το Δικαστικό Συμβούλιο, ένα χρόνο μετά την προφυλάκιση του βουλευτή για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής αποφάσισε πως «η κατά νόμον βαρύτητα της πράξης δεν αρκεί για την επιβολή προσωρινής κράτησης» και παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα Εφετών διέταξε την αποφυλάκισή του.

ΠΗΓΗkoolnews.gr
Προηγούμενο άρθροΣε λίγο (8.00μμ) έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για μεταφορά αποθεματικών του Δήμου Φ.Χ. στη ΤτΕ
Επόμενο άρθροΒάρδιες Ιατρών του Αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου για τον μήνα Ιούλιο 2015
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.