Αντωνία Αναγνώστου: Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης με “Αιχμές” για τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο!

0

Από την δημοτική σύμβουλο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Αντωνία Αναγνώστου-Καρκάνη λάβαμε τη δήλωση Ανεξαρτητοποίησης της από τη παράταξη “Δύναμη Πολιτών” καθώς και την παραίτησή της από Πρόεδρος της Κοινωφελούς:

fx-1news-vasilopoylos-anagnostoy-690x378ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΚΑΝΗ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΠΡΟΣ τον ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΑΡΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ
και το Δημοτικό Συμβούλιο ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κύριοι,
με την δήλωσή μου αυτή, θέλω να σας γνωστοποιήσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την Δημοτική ομάδα της Δύναμης Πολιτών, στην οποία μετείχα ως συνεργαζόμενη, λόγω της αντίθεσής μου με την εν γένει λειτουργία της παράταξης και τον τρόπο αντιμετώπισης της διαφορετικής άποψης, καθώς και της διαφωνίας μου με τον Αρη Βασιλόπουλο σχετικά με την διχαστική στάση που ετήρησε στο πρόσφατο δημοψήφισμα που πολλοί θέλουν τώρα να ξεχάσουν.

Του συνέστησα εγκαίρως να ενεργεί ως Δήμαρχος όλων των πολιτών και όχι ως τοπικός κυβερνητικός παράγοντας , κάτι που αγνόησε εκδηλώνοντας δογματισμό της πολιτικής του παιδείας και την μέθη της εξουσίας.

Με αυτήν την Δημοτική Αρχή που δεν αντέχει τις άλλες απόψεις αδυνατώ να συνεχίσω να συμπορεύομαι.

Μια αριστερά που λύνει προβλήματα με πολιτικό bullyng δεν έχει μέλλον.

Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, 15-7-2015
Η Δημοτική Σύμβουλος ΦΧ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΚΑΝΗ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Κύριοι,
με την δήλωσή μου αυτή, θέλω να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από την Προεδρεία του ΝΠΙΔ με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ» λόγω φόρου εργασίας.
Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, 15-7-2015
Η Δημοτική Σύμβουλος ΦΧ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΚΑΝΗ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Προηγούμενο άρθροΟι 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν «όχι»…
Επόμενο άρθροΑνοίγουν οι τράπεζες τη Δευτέρα μετά την αύξηση του ELA
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.