«Sexploration»: Το Pornhub θέλει να γυρίσει την πρώτη ταινία πορνό στο διάστημα

0

pornΗ πρώτη…εξωγήινη αισθησιακή ταινία είναι έτοιμη να γυριστεί από την ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub, η οποία ζητά από τους χρήστες του διαδικτύου να χρηματοδοτήσουν καμπάνια για την αποστολή δύο ηθοποιών στο διάστημα!

Στην ταινία «Sexploration», θα πρωταγωνιστήσουν οι Έβα Λόβια και Τζόνι Σινς, οι οποίοι θα προετοιμαστούν για το ταξίδι στο διάστημα για περίπου έξι μήνες.

Οι διαχειριστές του Pornhub έχουν λανσάρει μια διαδικτυακή καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων στο Indiegogo και ζητούν από τους χρήστες να τους βοηθήσουν να συγκεντρώσουν τα 3,4 εκατομμύρια δολάρια που υπολογίζουν ότι απαιτούνται για να γυριστεί η ταινία. «Θέλουμε να είμαστε η πρώτη εταιρία που θα αποδείξει ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν σεξ σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας» αναφέρει το σποτάκι της ιστοσελίδας, το οποίο, όμως, δεν εξηγεί πώς θα μεταφερθούν στο διάστημα οι ηθοποιοί ούτε που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα.

Το όλο εγχείρημα μοιάζει αρκετά…δύσκολο, καθώς είναι μάλλον απίθανο κάποια διαστημική υπηρεσία να συμφωνήσει να μεταφέρει στο διάστημα τους δύο πορνοστάρ ή να τους επιτρέψουν να χρησιμοποιήσουν τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό σαν πλατό γυρισμάτων.

Παρά τα διάφορα…εμπόδια, οι χρήστες άρχισαν ήδη να ανταποκρίνονται στο αίτημα του Pornhub και μέσα σε έξι ώρες είχαν συγκεντρωθεί 1.194 δολάρια από 25 ανθρώπους!

Το αν θα καταφέρει η ιστοσελίδα να συγκεντρώσει το συνολικό ποσό που απαιτείται θα αποδειχτεί μέσα στις επόμενες 60 ημέρες, που θα είναι ενεργή η καμπάνια.

porn2

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΈμαθε τηλεφωνικά ότι οι γυμνές της φωτογραφίες βρίσκονται στο ίντερνετ σε ιστοσελίδα γνωριμιών
Επόμενο άρθροΤο Δημόσιο ζητεί 6.500 οικόπεδα στη Νέα Ιωνία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.