“Τα πήρε” η Ζωή… για αστυνομικό «μπλόκο» σε πορεία!

0

enoxlisi-zois-konstantopoulou-gia-astunomiko-mploko-se-poreiaΤην αντίδραση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε η απόφαση της Αστυνομίας να ανακόψει στο ύψος της Βουλής την πορεία γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

Οι διαδηλωτές είχαν πρόθεση να φθάσουν έως το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο τα σχέδιά τους δεν προχώρησαν, καθώς αστυνομικές κλούβες παρατάχθηκαν στη Βασ. Σοφίας στο ύψος των λουλουδάδικων.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε εξηγήσεις από αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο -θέλησε μάλιστα να μάθει σε ποια δύναμη της ΕΛΑΣ ανήκει- και ρώτησε για ποιο λόγο δεν επετράπη στους διαδηλωτές να περάσουν.

«Από ποιον έχετε εντολή;», ρώτησε και πρόσθεσε ότι η Αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να κλείνει την πρόσβαση στη Βουλή.

mploko-stin-poreia-giatron-kai-ergazomenon-sta-dimosia-nosokomeia

ΠΗΓΗnaftemporiki.gr
Προηγούμενο άρθροΤέλος στο δωρεάν ασύρματο Ιντερνετ βάζει η κυβέρνηση
Επόμενο άρθρο“Η Μάχη της Κρήτης”… ένα Ελληνικό μάθημα για όλους τους “Ευρωπαίους”! (videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.